WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit is de meest-gelikete badkamertrend op Instagram

Op Instagram kun je je úren vergapen aan de mooiste interieurs. Tussen al die verschillende stijlen vallen er toch altijd bepaald trends te ontdekken waar je vroeg of laat zelf achteraan huppelt. Op badkamergebied zien we op de meest-gelikete foto’s elke keer weer de glazen douchewand. Maar die kennen we toch al, denk je nu? Dan heb je deze pareltjes nog niet gezien. Ontdek de meest-gelikete badkamertrend van het moment.

De meest gelikete badkamertrend op instagram

Glazen douchewand

De glazen douchewand is voor elke soort badkamer de ideale manier om de douche te scheiden van de rest van de ruimte. Het maakt de badkamer niet hokkerig, omdat het de natte ruimte niet helemaal afsluit en het glas nauwelijks opvalt. Bovendien scheelt het ook met schoonmaken: waar je bij tegels af en toe de voegen met een borstel te lijf moet, is glas zó schoon.

Badkamertrend volgens Instagram

Deze badkamertrend zie je – van strak tot blingbling – steeds weer terugkomen op Instagram:

Machtig messing

Zelfs de meest basic badkamer krijgt een luxe uitstraling door dat ene randje langs de glazen douchewand. Zo’n subtiel detail maakt de ruimte ineens wel heel likeable. Vaak wordt voor dat toefje geborsteld goud of gepolijst messing gebruikt. Dit kan prima in de badkamer en het materiaal krijgt in de loop der jaren een steeds mooiere uitstraling.

Strak zwart

Durf jij het aan om verschillende tegels en kleuren te combineren? Het aquablauw op de muren is een prachtige achtergrond voor de douchewand met strakke, zwarte afwerking. En omdat het zwart ook weer terugkomt in de grafische vloertegels en kranen is het stylingcirkeltje weer rond. Het resultaat: een hele likeable badkamer.

Serieuze stellage

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @home.studios

Deze tegels met afgeronde hoeken geven de badkamer een zachte uitstraling. Perfect voor kinderen, maar volwassenen kunnen het ook zeker waarderen. De ronde vormen komen ook terug in de douchewand en de combinatie met de terra tegels en accessoires maakt deze ruimte een heerlijke plek om je even in terug te trekken.

Op maat gemaakt

Ook rond, maar dan toch weer heel anders. Eigenlijk is het een combinatie van de basic en curvy badkamertrend. Door de douchewand precies in het midden van de boog te laten eindigen en ook nog eens gelijklopend met het raam, zorg je voor symmetrie en rust. Heb je er de ruimte voor? Dan is deze douchewand zeker het overwegen waard.

Stijl jouw badkamer af met deze accessoires

nog meer: badkamer inspiratie