Patroon om een wieg te bekleden

beeld vtwonen Beeld

Wil je jouw baby in een wieg leggen die van generatie op generatie doorgegeven wordt? Dan is het wel zo fijn om hem opnieuw te bekleden. Hieronder vind je allerlei informatie over stoffen en patronen voor de wieg.

Lees verder onder de advertentie

Romantische bekleding

Hou je van roezels en een romantische uitstraling? Kijk dan eens naar de verschillende patroon met veel roezels eraan. Met zo’n patroon tover je de wieg namelijk om in een romantisch bedje. Met een hemel, bekleding en een matrasovertrek. Natuurlijk in een stof naar keuze.

Wieg bekleden patroon

Op het internet zijn er weinig patronen te vinden voor het bekleden van een wieg. Als je de oude bekleding nog in de wieg hebt liggen, dan kun je deze gebruiken als uitgangspunt voor het opnieuw bekleden van je wieg. Voor het uitkiezen van een stof kan je bij heel veel verschillende webshops terecht. Haal voorzichtig de bekleding los en leg deze op een lap stof naar keuze. Neem voor de zekerheid aan alle kanten enkele centimeters meer stof, zo kom je nooit stof tekort. Nu heb je de wieg in oude staat, maar met een nieuwe stof.

Geef het uit handen

Ben je zelf niet zo handig? Maar wil je toch een wieg opnieuw bekleden? Kijk dan eens bij Studio Zanoni. Daar bekleden ze de wieg voor je in een stof naar keuze en je hebt een oude wieg zo weer helemaal opgeknapt. Uiteraard kunnen ze daar van dezelfde stof lakens en gordijnen maken. Zo maak je de kinderkamer helemaal compleet!

Lees verder onder de advertentie

De leukste patronen voor een ledikant

Je kunt ook gaan voor het bekleden van een ledikant of het decoreren van de babykamer. Ook hier heb je allerlei patronen voor die je gemakkelijk kunt bestellen. Zoals plaids, kussens en accessoires. Ook patronen voor de bekleding van ledikanten vind je daar. Erg leuk om zelf mee aan de slag te gaan.

Meer inspiratie nodig?

Wil je liever een nieuwe wieg of ledikant? Hieronder zijn er een paar voor jou geselecteerd.

Bron: Patronenwinkel

Lees verder onder de advertentie