WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Betaalbare babybedjes

Je kindje ligt slechts de eerste paar maanden van zijn of haar leven in een wieg en de eerste twee of drie jaar in een ledikant. Daarna zijn kinderen meestal toe aan een ‘echt’ bed. Het is dus zonde om handenvol geld aan een babybedje uit te geven. Hieronder vind je daarom tips voor mooie én goedkope babybedjes.

kinderkamer wieg houten vloer

Tweedehands babybedjes

Met een likje verf, een nieuw hemeltje en een fris matras is een tweedehands babybed weer zo goed als nieuw. Vraag eens rond in je vriendenkring of bij je familie. Of ga naar een kringloopwinkel bij jou in de buurt. Ook op Marktplaats vind je heel veel babybedjes. Doordat kinderen maar zo kort in een babybedje slapen, worden er heel veel tweedehands wiegjes en ledikantjes aangeboden.

Goedkope babybedjes

Een wiegje staat heel schattig, maar daar past je kindje slechts enkele maanden in. Betaal hier dus niet teveel geld voor. Een heel leuk, origineel en goedkoop babybedje vind je bij Papercrib. Dit wiegje is gemaakt van gerecycled karton en is heel geschikt voor de eerste paar maanden.

Babybed van Ikea

Voor een goedkoop babywiegje ben je bij Ikea aan het goede adres. Daar vind je babybedjes voor een paar tientjes. Het houten ledikant van de serie SNIGLAR kost nog geen 50 euro.

Goedkoop ledikantje

Ledikanten zijn er in elke prijsklasse. Omdat je baby niet altijd baby blijft en meestal na twee jaar al verhuist naar een peuterbed, is het dus slim om een betaalbaar exemplaar aan te schaffen. Of voor een ledikant te kiezen dat meegroeit met je kind. Bekijk allerlei verkoopadressen voor betaalbare babybedjes in het artikel Goedkoop ledikant.

Voordelige babykamer

Een hele babykamer inrichten op een voordelige manier is ook mogelijk. Soms is het kopen van een set meubels goedkoper dan alles los. Daarnaast worden meubelsets uit een showroom, of van een vorig seizoen, regelmatig voor een fijne prijs aangeboden. Meer informatie hierover en verkoopadressen van goedkope babymeubels vind je in het artikel Goedkope babykamer.

Bron: vtwonen | Fotografie Hotze Eisma

De leukste accessoires voor de kinderkamer

nog meer: Babykamer