WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Step aside voor de sidetable

Ode aan de sidetable: het eigentijdse tafeltje dat op iedere plek in huis tot zijn recht komt. Vanwege de smalle vorm kun je hem gemakkelijk kwijt in de hal, tegen de achterkant van de bank of als stoer alternatief voor de kaptafel.

Niet aan de kant

Een sidetable hoeft – ondanks de naam – niet aan de kant te staan. Op de foto heeft de tafel een praktische plek gekregen direct achter de bank, midden in de ruimte. Het extra opbergvak is is een uitgelezen plek voor boeken en tijdschriften. Het is niet noodzakelijk, maar wel het mooist wanneer de breedte van de tafel gelijk is aan de breedte van de bank. Tafel Otte is bekleed met leer. (Baden baden) Ook handig: een sidetable op wieltjes. Die kun je bijvoorbeeld zo over je bed rollen voor een heerlijk ontbijt op bed!

Als werkplek

Zelfs als je niet veel ruimte hebt, kun je met een haltafel een werkplek creeëren. Bijvoorbeeld voor je laptop, of maak er een creatief hoekje van. Wil je hem een kunstzinnige look geven, bekleed het blad dan met een rol schilderslinnen, zeer geschikt voor notities en pentekeningen.

Houten sidetable

Een sidetable is meestal van hout. Wil je ook graag een houten variant, dan kun je bij houten sidetable meer inspiratie vinden. Daar zie je op de foto bijvoorbeeld een prachtig houten exemplaar in Japanse stijl. Of neem een lage houten sidetable, die kun je ook als bankje gebruiken.

Meer inspiratie

Bij vtwonen vind je heel veel inspiratie met sidetables. Kijk maar eens bij wooninspiratie en je vind allerlei ideeën om een deze leuke tafel in je interieur te passen.

Haltafel maken

Je kunt ook zelf een exemplaar maken. Wij hebben een handig zelfmaakplan voor een sidetable die ook nog eens in hoogte verstelbaar is. Ga naar het zelfmaakplan.

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Ga naar de vtwonen shop voor alle producten. Alle sidetables bekijken? Vind hier alle sidetables en bekijk hieronder onze selectie.


Bron beeld: Nordal

nog meer: Woonkamer