WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ontdek de vtwonen banken collectie

Het is niet alleen lekker zitten op de prachtige vtwonen banken, in de meubelcollectie zitten ook kasten, bijzetters en een letterbak voor het betere opbergen en uitstallen. Bekijk alle banken hier!

vtwonen banken collectie 2019

3-zitsbank van fluweel, donkergrijs

3-zitsbank van fluweel, donkergrijs

€ 99,99 bij vtwonen by Fonq

vtwonen Bank Brush

Zacht én stoer is bank Brush. Met vloeiende rondingen in de leuningen, maar ook een vintage afwerking, waardoor het aaibare fluweel net wat meer bite krijgt – typisch een vtwonen twist. Zelf kun je een eigen draai aan de kast geven. Die is namelijk naar wens samen te stellen met losse onderdelen. Ga je stapelen of voor een laag tv-meubel?

vtwonen Crew hoekbank

vtwonen Crew hoekbank

€ 99,99 bij vtwonen by Fonq

vtwonen Bank Crew

Een van de andere eyecatchers uit de vtwonen banken collectie is Crew. Nu eens een hoekbank die niet groot overkomt. Op die hoge naaldhakken van 18 centimeter staat bank Crew er opvallend sierlijk en luchtig bij. Combineer de bank van luxe suède met een al even rijk ogend marmerlook tafeltje en de new classic stijl is een feit. 

vtwonen banken collectie 2019

vtwonen Bank Sleeve

Vandaag in je eentje languit lezen, morgen samen Netflixen op een heus bankeneiland en dan kan de boel morgen tegenover elkaar of als hoekbank neergezet worden, als familie of vrienden langskomen. De leuningloze Sleeve tilt het type modulaire bank naar een hoger plan: hiermee kun je volop variëren qua opstelling. Tafel Block schuift net zo makkelijk mee; ertussen, ernaast of ervoor.  

vtwonen Sleeve loveseat

vtwonen Sleeve loveseat

€ 99,99 bij vtwonen by Fonq

vtwonen Bank Skin

Robuuste lijnen, zachte zit; met z’n hoekige vorm en gecapitonneerde rug en zitting is de Skin een moderne versie van de chesterfield bank. Mooi als tegenhanger van het hoekige: ronde poefs erbij, in plaats van salontafel. Met de uitvoering in fluweel ga je voor de soft touch, in leer voor een stoere look.

4-zitsbank, lichtgrijs

4-zitsbank, lichtgrijs

€ 99,99 bij vtwonen by Fonq

Shop hier direct alle banken

nog meer: Woonkamer