WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Van wandkast tot kamerscherm: de mooiste roomdividers

Een roomdivider is perfect als je een ruimte wilt afscheiden zonder daarvoor een hele verbouwing te organiseren. Deel een ruimte op en zorg zo voor extra sfeer en geborgenheid. Ook makkelijk als je een ruimte twee functies wilt geven, of voor extra privacy. Van wandkasten tot kamerschermen: dit zijn de mooiste roomdividers.

vtwonen 08-2020 | styling Scandinavisch vintage kamerscherm met leren loungestoelen
Vintage kamerscherm € 1250,- (neeflouis.nl). Loungestoel Soul, geolied eikenhout met leer, 71x74x73 cm (bxdxh) € 2099,-, fauteuil Cosh in Quattro Traceable leer Nougat, 73x72x77 cm (bxdxh) € 1959,-, eetkamerstoel Swing met leren zitting € 561,-, houten koker is onderstel van eikenhouten bijzettafel Plateau, € 439,- (bolia.com). Bijzettafel Plateau van Fest Amsterdam € 199,- (vtwonen.nl). Witte vaas € 45,- (zarahome.nl). Eetafel Slim van Arco 160x90x75 cm (lxbxh) € 2780,- (misterdesign.nl). Stukjes hout (fijnhout.nl). Overig privébezit.

1.Latte

by-fonq-latte-stellingkast-wit-mooiste-roomdividers

by fonQ latte stellingkast

Een stellingkast, zoals deze van by fonQ, inzetten als roomdivider? Yes please! Vul ‘m met de mooiste accessoires en je raakt er nooit op uitgekeken.

2. Kunstwerk

fine-asianliving-kamerscherm-bloemen

Fine Asianliving scheidingswand

Een scheidingswand en kunstwerk in een? Dit kamerscherm van Fine Asianliving heeft het. De prachtige kleuren en het opvallende design maken ‘m een eyecatcher in elke ruimte.

LEES OOK
Slimme woontruc: de roomdivider

3. Box

ferm-living-plantentafel-mooiste-roomdividers

Ferm Living plantentafel

Met een paar hoge planten in deze plantenbak van Ferm Living haal je een extra natuurlijke roomdivider in huis. Plaats er een hoge plant in, zoals een Areca palm, om een ruimte nog meer af te sluiten.

4. Rotan

HKliving kamerscherm rotanHKliving kamerscherm rotan

Een knus hoekje in huis krijg je gegarandeerd met dit kamerscherm van HKlivingdit kamerscherm van HKliving. Ook nog eens in een prachtig jasje, namelijk: rotan. Dit natuurlijke materiaal maakt het extra sfeervol en kun je eindeloos combineren.

5. Moos

moos-jaxon-boekenkast

Moos Jaxon boekenkast

Deze vakkenkast van Moos Jaxon kun je goed inzetten om een ruimte mee af te scheiden. Door de bijzondere vorm extra opvallend en speels. Zet er bijvoorbeeld mooie hangplanten in.

6. Harper

roomdivider-kamerscherm-woood-exclusive

Woood Exclusive kamerscherm Harper

Dit kamerscherm van Woood Exclusive heeft drie panelen. Daarom kun je ‘m ook kwijt in kleinere ruimtes. Het ontwerp geeft een fijne urban jungle sfeer in een prachtige kleur. Hebben!

LEES OOK
Dit doet een roomdivider met de woonkamer

7. Hopkins

brede-boekenkast-made-mooiste-roomdividers

MADE boekenkast Hopkins

Deze boekenkast van MADE werkt ook perfect als roomdivider. Door de afwisseling van open en gesloten vakken de perfecte balans voor een beetje privacy en mooie lichtinval.

8. Plus

live-divider-plantenbak-roomdivider

Live Divider Plus

Een levende roomdivider, say what? Deze groene roomdivider van Live Divider scheidt niet alleen een ruimte af, hij tovert ‘m ook nog eens om tot groene oase. Prachtig!

nog meer: Woonkamer