WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win een feestbox voor jezelf en een ander

Waar de een zich het liefst uitslooft op een uitgebreid kerstdiner, is het voor de ander een feestje om ervoor te zorgen dat de kersttafel om door een ringetje te halen is. Uiteraard doen we dit het liefst met de mooiste items. Daarom hebben we ook dit jaar weer iets leuks: win een feestbox voor jezelf én een dierbare, met alles daarin voor een mooie kersttafelstyling voor vier personen. Wie gun jij een magische kerst?

kerstbox

Sparkle, sparkle

Zin om van de kersttafel een sprankelend feestje te maken? We geven dit jaar aan 15 van onze lezers twee feestboxen weg: één voor jezelf en één geef je weg aan degene die jij het het meest gunt. In deze feestbox zitten alle accessoires die je nodig hebt voor een stijlvol kerstdiner.

Een mooie kerst voor iedereen

Naast dat we feestboxen met de mooiste stylingitems voor de kersttafel verloten voor jezelf én een ander verloten, geven we ook tien pakketten weg aan het ‘Blijf van mijn lijf’ huis. Op deze manier hopen we met een klein gebaar ook mensen die in een zorgelijke situatie zitten, toch even te kunnen laten genieten van het kerstgevoel.

LEES OOK
Magische kerst: zo style je de tafel voor de feestdagen

Wat zit er in de feestbox?

In de feestbox zit een complete tafelstyling voor vier personen t.w.v. €375,-. Je hoeft alles alleen nog een plek op tafel te geven, een lekker diner te (laten) koken en aan te schuiven.

kerstbox

Hoe kan je winnen?

Ken jij iemand die dit jaar een betoverende kerst verdient? Geef hieronder dan aan waarom en laat het adres van je dierbare achter. Vul vervolgens ook je eigen adres in. Meedoen kan tot en met 17 december, 23:59. We nemen op 20 december contact op met de winnaars.

Wil je niet wachten? Shop alle items uit de feestbox

nog meer: Wooninspiratie