WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Forbo stijlhuis

Hoe kies je de juiste kleur marmoleum en hoe staat dat in een ruimte zoals een woon- of slaapkamer? Een staal van een vloer spreek niet altijd tot de verbeelding. Daarom bedacht Forbo de Marmoleum Modelwoning, hier kunnen consumenten grote oppervlaktes marmoleum bekijken, alles over het product leren en door experts geholpen worden.

Van idee tot werkelijkheid

Forbo zocht een partij die inspiratie kon brengen in dit centrum en zette de vraag uit bij vtwonen. Na inventarisatie van alle behoeftes en wensen presenteerde vtwonen STUDIO het Marmoleum Stijlhuis. In dit volledig ingerichte huis zijn de ruimtes ingedeeld op functie en worden consumenten geïnspireerd en geïnformeerd over verschillende legmogelijkheden en diverse vormen van marmoleum. De vloeren spelen duidelijk de hoofdrol, maar door de smaakvolle inrichting voelt het geheel huiselijk aan. Uiteraard is dit alles gedaan in de unieke vtwonen stijl met bijzondere combinaties van meubels, kleuren en materialen én verrassende indelingen.

slaapkamer met groene vloer
bruine keuken met forbo vloer

Verkoopt jouw bedrijf een product dat veel van de verbeelding vergt? vtwonen STUDIO kan je helpen met het inrichten van een showroom, winkel of bedrijfsruimte die consumenten inspireert en waarin het product beter uitkomt. Leg je wensen aan ons voor.

nog meer: Wooninspiratie