WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Essent Skybox

Als echte sportfan wil je natuurlijk het liefst nooit het stadion van ‘jouw’ club verlaten. Maar slapen op die oncomfortabele plastic klapstoelen klinkt ook niet echt aantrekkelijk. Om de fans van FC Groningen het beste van twee werelden te geven, had vtwonen STUDIO samen met Essent een ludieke actie bedacht: voor één nacht konden fans verblijven in een woonstudio in een skybox.

Sportief opstaan

Wakker worden met uitzicht op het veld en in het stadion ontbijten voordat het volstroomt met andere fans, die droom werd voor een paar fans van FC Groningen werkelijkheid. De hoofdsponsor van de club, Essent, wilde een bijzondere marketingcampagne opzetten en schakelde vtwonen STUDIO in om een skybox om te toveren tot moderne, comfortable studiowoning.

Vrolijke kleuren

Het frisse kleurschema dat gebruikt is past bij de vrolijke stemming van de winactie. Het interieur is over het algemeen helemaal vtwonen-waardig en heeft overal knipogen naar voetbal, zoals goud gespoten voetbalschoenen en foto’s van voormalige spelers.

bed in kleurrijke skybox van essent voor fc groningen
poster van oude voetballers voor essent skybox voor fc groningen

Heb jij een idee voor een unieke marketingcampagne waar een ruimte voor moet worden ingericht? Neem contact op met vtwonen STUDIO via het vragenformulier.

nog meer: Wooninspiratie