WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Special Delivery!

vtwonen staat voor one step ahead, verrassend én inspirerend. Vandaar ook deze zes speciale merken, die niet op elke hoek van de straat te koop zijn, maar wél bij vtwonen.nl
spinder design
kortkartellet
granny's finest
return to sender
green lifestyle store
crisp sheets

Spinder Design

Speciaal voor wie houdt van krachtig, strak design, dat net even anders is dan anders: de unieke tafels, kapstokken en meer van Spinder Design. Veel hout, veel metaal. Basic en natuurlijk.

Kortkartellet

Tijdens haar vele reizen ontwikkelde de Deense Christina Muff een voorliefde voor land-kaarten en besloot die te combineren met haar designachtergrond. Het resultaat: het Deense Kortkartellet, met de mooiste strakke, grafische kaarten van verschillende landen en steden. Exclusief bij vtwonen.nl!

Granny’s Finest

De handgemaakte sjaals, mutsen, kussens en handschoenen van ‘social enterprise’. Granny’s Finest worden ontworpen door jonge ontwerpers en gemaakt door ‘grannies’. Zo komen ambacht en design samen en worden bruggen gebouwd tussen generaties.

Return to Sender

Unieke producten die met liefde voor traditie en ambacht zijn gemaakt door vakmensen uit de armste gebieden van de wereld. Zo leveren we samen met Return to Sender een bijdrage aan de bestrijding van armoede. Exclusief bij vtwonen.nl!

Green Lifestyle Store

De planten van Green Lifestyle Store vallen in de categorie designstuk. En laten ze je nou ook nog eens gezonder én gelukkiger maken…

Crisp Sheets

Als eerste verkrijgbaar via vtwonen.nl: het heerlijke beddengoed van Crisp Sheets. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en op zo’n manier geweven dat het altijd ‘crisp’ voelt.

Bron: vtwonen catalogus najaar 2016

nog meer: Wooninspiratie