Sieradendoos: de leukste manieren om juwelen op te bergen

beeld vtwonen Beeld DIY opbergdoosjes
Beeld DIY opbergdoosjes

Ringen, armbanden, oorbellen, kettingen… Leuk al die bling, maar als je je sieraden niet goed opbergt, raak je ze zo kwijt. Daarnaast wordt je huis er ook niet opgeruimder van met al dat rondslingerende spul. Gelukkig is de oplossing nabij: een sieradendoos! Wij gingen op zoek naar de mooiste exemplaren.

Lees verder onder de advertentie

Eisen

Laten we beginnen bij het belangrijkste van een sieradendoos: het praktische aspect. Hij moet handig zijn in het gebruik en zorgen voor een opgeruimde look. Als je veel sieraden hebt, moet je sieradendoos logischerwijs ook groter zijn. Een opbergdoos die in de hoogte werkt is dan het fijnst, want die neemt de minste ruimte in. Ook een paar verschillende lades of vakjes komen altijd van pas.

LEES OOK
Goed opruimen is een kunst. Zo pak je het aan!

Stijlopties

De traditionele sieradendoos heeft een deksel die je open kunt klappen. Soms zitten daarin verschillende vakjes, zodat je een verdeling kunt maken. Heel praktisch. Er zijn ook leuke schaaltjes in schelpvorm of met een mooie print. Deze staan net wat rommeliger, maar zijn aan de andere kant handig omdat je al je sieraden in één oogopslag ziet. Op zoek bent naar the best of both worlds? Ga dan voor een sieradenboom. Dit staat speels en al je sieraden zijn zichtbaar. Deze sieradenboom van Lene Bjerre is bijvoorbeeld een goede optie. Je kunt er armbanden, oorbellen, kettingen en ringen aan kwijt en hij staat ook nog eens beeldig op de kaptafel.

Shop hier jouw sieradendoos

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

badkamer inspiratie Zennn… zo wordt jouw badkamer een luxe spa

beeld vtwonen Beeld

DIY Zelf kunst maken: zo creëer je de mooiste dingen met wat je al in huis hebt

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

bloggers DIY: opbergdoosjes met leren deksels

beeld vtwonen Beeld

binnenkijken 4x uitstallen en opruimen

Lees verder onder de advertentie

Bron: vtwonen 09-2020 | Productie, styling en fotografie: Dorothee Dubois

Lees verder onder de advertentie