Sieraden- en muziekdoosje in één

beeld vtwonen Beeld

Ken je ‘m nog, de sieraden muziekdoos? Het doosje waar muziek uitkomt en alle sieraden juist ingaan. Leuk voor jonge kinderen om hen zoet in slaap te krijgen en handig voor kleine meiden om al hun ‘juwelen’ veilig in op te bergen.

Lees verder onder de advertentie

Sieraden muziekdoos

We kennen ‘m allemaal, de klassieke sieraden muziekdoos waaruit een prima ballerina dansend tevoorschijn komt. Ook nu zijn ze nog steeds een mooie aanvulling in de kinderkamer. Bij Het Zilverhuys vind je een mooie uitvoering in pastelkleuren en voorzien van veel kleine opbergvakjes. Niet uit elk muziekdoosje komt altijd een ballerina tevoorschijn. Neem bijvoorbeeld het schattige doosje van Woezel en Pip van Kidshuis. Daar wordt ieder kind dolgelukkig van!

Andere vormen

Muziekdoosjes heb je in veel verschillende soorten, maten en materialen. Zo vind je bij PS Ik Hou Van Jou zelfs een vintage muziekblik versierd met een afbeelding van een vioolspelende poes. Ook hier kun je spulletjes in kwijt. Villa-vrolijk heeft juist veel muziekdoosjes om mee te knuffelen. Je kunt kiezen uit een uil, eend, ster of een liefdevol hartje. Of wat dacht je van het vrolijk gekleurde houten muziekdoosje van Ikenik met twee dansende Nijntjes.

Jongensmuziek

Wie zegt dat een muziekdoosje alleen voor meisjes is? Deze stoere stereo aan de wand maak je zelf en als je het goed doet, komt er ook nog eens muziek uit! Hoe je aan de slag gaat lees je hier.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Great Little Trading Co.