Opbergen maar! 9x praktische opbergers voor in huis

Houten tijdschriftenrek met leren band, leren magazinehouder, leren vaas (Smålands Skinnmanufaktur). Metalen klepkast (Van Dijk & Ko). Metalen kist (De Weldaad). Stapel boeken in de klepkast, boek op tafel (Loft). Houten stoel J39 (Pantoufle). Army eettafel zwart met ijzeren poot (vtwonen.nl). Zwarte bureaulamp (Neef Louis). Metalen stoel (lyonbarstools.com). Boek Home (vtwonen.nl). Grijze tas, kartonnen doosje, bril, pot met kwasten privébezit.  Beeld

Opruimen is misschien niet je favoriete klus, maar als het er gedaan is, is het resultaat heerlijk! Wist je dat een netjes huis meer rust geeft? Daardoor kun jij je beter ontspannen. Opbergen is dus eigenlijk gewoon goed voor jezelf zorgen. Begin er vandaag nog mee met deze handige opbergers voor in huis.

Lees verder onder de advertentie

Opbergen in de keuken

Geopende pakken crackers, snoepjes, zaden en pitten… De keuken is een broedplaats van losliggende etenswaren. Zonde, want zo worden ze sneller oud dan dat je zou willen. Berg ze op en geniet er langer van. Staat ook fijn in je keukenkastjes. Opbergen die hap, dus.

Heb je nog meer op te bergen? Hier vind je alles wat je zoekt!

In de woonkamer

Lekker leven begint bij een opgeruimd huis. Gooi dat speelgoed van de kleintjes in een grote bak, orden je tijdschriften, boeken en andere kleine troepjes die je niet meteen gebruikt in een van deze mooie opbergers:

Lees verder onder de advertentie

In de gang

Als er een plek bestaat waar de meeste losse troepjes rondslingeren, dan is het de gang. Sleutels, tassen, jassen, schoenen, mutsen, sjaals… je bent ze met deze opbergers nooit meer kwijt! Als je je spullen er dan wel consistent in opslaat of ophangt dan.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Foto: vtwonen 03-2018 | styling Kim van Rossenberg, fotografie Sjoerd Eickmans

Lees verder onder de advertentie