Mix & match: zo combineer je landelijk en modern

beeld vtwonen Beeld

Je verwacht het misschien niet, maar landelijk en modern gaan verrassend goed samen onder één dak. Kijk de kunst af bij Regina en Yvonne uit Krommenie, waar stylist Fietje de twee tegenpolen op een bijzondere manier wist samen te brengen.

Lees verder onder de advertentie

De basis

Stylist Fietje koos bij Regina en Yvonne uit Krommenie voor een warm kleurpalet, de ideale basis voor een modern landelijk interieur. Op de muren bracht ze een mix van koffie-, toffee- en karameltinten aan. Door deze tinten te combineren, creëer je een samenhangend geheel. Het voelt aan als één kleur, maar zorgt wel voor een speels schaduweffect.

In zowel een landelijk, als een modern interieur is een houten vloer daarnaast een goede optie. Niet alleen straalt een houten vloer warmte uit, het combineert ook goed met strakke lijnen en grafische accessoires. Als je voor een moderne vloer gaat, zoals beton, neig je als snel naar een modern en industrieel interieur, terwijl je juist de landelijke sfeer in huis wilt brengen.

Mix & match

Bij een landelijk interieur horen onder andere basic materialen als hout, riet en linnen, terwijl beton, gelakt hout, leer en metaal bij een moderne woonstijl passen. Wil je modern en landelijk combineren? Kies dan voor een mix van deze materialen.

Een voorbeeld daarvan is de houten tafel van Regina en Yvonne, die Fietje combineerde met moderne eetkamerstoelen. De fluwelen stof van de stoelen past goed bij beide woonstijlen. Een landelijk interieur draait namelijk niet alleen meer om koele tinten en linnen stoffen, ook fluweel komt steeds vaker terug in landelijke interieurs.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
De landelijke woonstijl: zo pas je ‘m toe

Staal en hout

Mix & match dus! Ook als het om meubels gaat. De make-over in Krommenie is hét bewijs dat donkere en stalen meubels heel goed combineren met houten meubels. Zo combineerde Fietje een moderne stalen kast met een landelijk houten bankje. Kan prima!

Maak je landelijk moderne interieur af met accessoires, zoals kussens in alle soorten, maten en stijlen. Nog een bewijs waarom landelijk en modern goed samengaan onder één dak: een industriële lamp met een stoffen lampenkap voor een landelijke touch.

Meer zien van deze make-over?
Bekijk hier het resultaat en alle gebruikte items

Lees verder onder de advertentie

Shop in de stijl…

Lees ook

beeld vtwonen Beeld

styling De landelijke woonstijl: zo pas je ‘m toe

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

styling De design woonstijl: zo pas je ‘m toe

beeld vtwonen Beeld

styling Stylist Fietje kan moeilijk spullen weggooien!

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

seizoen 12 aflevering 4 Fietje in Krommenie: resultaat en informatie

Bron: Styling Fietje Bruijn, fotografie Barbara Kieboom

Lees verder onder de advertentie