Met zo’n mooie karaf kom je voortaan wél aan die 2 liter per dag

beeld vtwonen Beeld

We weten allemaal dat het goed voor ons is, maar waarom is het dan toch zo moeilijk om twee liter water per dag te drinken? Wij denken het antwoord te weten: omdat je het niet leuk genoeg maakt voor jezelf! Pimp het water ten eerste door er een schijfje citroen en wat munt in te doen en schenk het vervolgens in een mooie karaf. Wij vonden deze pareltjes voor je.

Lees verder onder de advertentie

Waarom een karaf?

Natuurlijk zijn mooie glazen een must – deze prachtig versierde drinkglazen van Pip Studio behoren tot onze favorieten – maar als je echt meer wilt drinken dan moet je het jezelf makkelijk maken. Maak je elke keer opnieuw een tripje naar de keuken om het glas bij te vullen? Dat kan makkelijker: vul in een keer een hele karaf met water en zet hem naast de laptop tijdens het werk. Zo staat hij in het zicht en wordt het wel héél makkelijk om veel te drinken.

LEES OOK
Laat je inspireren en shop het mooiste servies

De looks

Natuurlijk wil je wel dat de karaf opvalt: hij moet in het oog springen. Wij gingen vast op zoek naar de mooiste exemplaren, zodat jij alleen nog maar je favoriet hoeft te kiezen. Op zoek naar een vrolijke kleur? Ga dan voor de karaffen van &Klevering. Zo weet je in ieder geval zeker dat je elk uur herinnerd wordt aan het feit dat je weer wat moet drinken.

Liever een rustiger karaf? Dan is die uit de Ferm Living Ripple collectie helemaal iets voor jou. Tip: er zijn ook bijpassende drinkglazen, wijnglazen en champagneglazen. Wil je een opvallende eyecatcher? Neem dan de Rare karaf van Puik Design. Wat een beauty!

Lees verder onder de advertentie

Shop de mooiste karaffen…

Bron: beeld: styling Cleo Scheulderman, fotografie Jeroen van der Spek

Lees verder onder de advertentie