Haal warmte in huis met de vtwonen vloeren en gordijnen collectie

beeld vtwonen Beeld

Met een mooie basis is de toon in huis al gauw gezet. En dan blijken de vloeren en gordijnen van vtwonen een winning team. Goed voor stijl, warmte én rust in huis.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Warm applaus voor een chique basis

New Classic woonstijl

Na jaren van lichte interieurs met een Scandinavische touch, zijn we wel weer toe aan wat meer warmte in huis. Entree: de New Classic woonstijl. Deze combinatie van vtwonen vloeren en gordijnen is daar de perfecte basis voor. Rijk en warm, door de visgraat in het parket – alsof het de vloer uit een oud landhuis is – en de verduisterende okergoude stof met grove weving die door z’n subtiele structuur net even wat meer ‘leeft’. Met het gordijn precies op maat afgewerkt op de rand, blijft de vensterbank als eyecatcher ook nog in beeld.

€139.00 vtwonen Flow Stoel Set van 2

€29.95 €14.50 vtwonen Vaas Matzwart 26 cm

Lees verder onder de advertentie

Stijlen en trends combineren

Een combinatie van twee trends. Als eerste: het duo gordijn en rolgordijn die familie van elkaar zijn qua dessin, materiaal of kleur. De tweede: het gebruik van duurzame stoffen. Bijzondere ramen, zoals hier verdiept en met een speelse verdeling, verdienen alle aandacht. In dat geval passen een basic gordijn als Breeze en een op maat gemaakt rolgordijn heel mooi. Simpel, maar toch niet saai, want het is wél een gordijn met een verhaal: gemaakt van gerecyclede petflessen.

beeld vtwonen Beeld

In between gordijn

Mooi luchtig en superzacht is gordijn Sprinkle, met z’n draadin twee kleuren. En daarmee voegt dit in between gordijn – dat wel daglichtbinnenlaat, maar pottenkijkers geen kans geeft – zich makkelijk naarverschillende woonstijlen. Het stoere zwart gaat naadloos samen met deindustriële betonlook van laminaat Grain, tegelijk heeft de stof iets klassieksdoor de visgraat weving.

beeld vtwonen Beeld vtwonen 2019
Beeld vtwonen 2019
Lees verder onder de advertentie

Rijk & rustig

Warmte zit ’m niet alleen in de kleur, het materiaal iswat dat betreft minstens zo bepalend. In die vintage look velours met eensubtiel glansje heeft gordijn Cozy een heel rijke uitstraling. Het lichterolgordijn zorgt ervoor dat er wel een mooie lichtval is, maar geen inkijk. Endoordat het ecru van de stof en het rolgordijn zo mooi aansluiten bij de toonvan de vloer, krijgt de hele basis samenhang en straalt die een en al rust uit.

Raambekleding op maat

De op maat gemaakte collectie van vtwonen bestaat uit gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen en houten en aluminium jaloezieën. De raambekleding varieert van semi-transparant tot verduisterend en kan op allerlei manieren geconfectioneerd worden. Voor de gordijnen kun je kiezen uit 12 stofsoorten in 37 kleuren. Levertijd is 10-15 werkdagen. vtwonen parket en laminaat en vtwonen op maatwerk raamdecoratie zijn te koop bij Karwei en karwei.nl.

Shop in de stijl van…

Bron: vtwonen 08-2019 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman

Lees verder onder de advertentie
Lees verder onder de advertentie