Deze sterrenbeelden zijn de grootste rommelkonten

Kunstwerken van Pax and Hart, Anne Nowak, Kate Eliza, Marta Abad Blay, Hiyoko Imai via Stokstaart, Snowpuppe, La Farme (Anne Olde Kalter). Beeld vtwonen 07-2021 | styling Jeske Weel | fotografie Caroline Coehorst
Beeld vtwonen 07-2021 | styling Jeske Weel | fotografie Caroline Coehorst

Altijd leuk om te lezen wat jij volgens je horoscoop voor type bent en meteen te checken wat ze zeggen over jouw huisgenoten. Dit is er ook eentje om onder iemands neus te schuiven, want wij hebben uitgezocht wie volgens de sterren zijn spullen altijd en eeuwig laat slingeren. Kijk snel welke sterrenbeelden de meeste rommel maken in huis.

Lees verder onder de advertentie

Tweelingen

Avontuurlijke types zijn het, die Tweelingen. Verveling ligt altijd op de loer en daardoor begint het sterrenbeeld aan het een en gaat twee minuten later alweer verder met iets anders. Gek worden huisgenoten er soms van. Want het gevolg van die radartjes die maar blijven draaien in het hoofd zijn onafgemaakte projecten en een en al chaos. Never a dull moment dus.

Ram

Ook de Ram is zo’n impulsief type dat zelden iets afmaakt waaraan het begonnen is. Slim en een beetje berekenend zijn ze wel, dus voor je het weet sta jij de afwas te doen terwijl de Ram dit had beloofd. Het huishouden heeft gewoon geen prio, want er zijn zoveel leukere dingen te doen en het leven is er om van te genieten. Maar soms is een Ram het ineens spuugzat en dan volgt er een woede-uitbarsting en een intensieve schoonmaaksessie. Alleen wanneer je daar op kunt rekenen, dat weet niemand.

LEES OOK
Sneller schoonmaken met deze 4 cheats

Lees verder onder de advertentie

Boogschutter

Een Boogschutter is een positief ingesteld mens, geniet van alle kleine en grote dingen in het leven en kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden. Dat opruimen onder de noemer bijzaak valt, dat is misschien wel goed om te vermelden. Want waarom zou je in vredesnaam de boel aan kant maken als er zometeen een feestje is en het toch weer een bende wordt? Tel daarbij ook nog hun hekel aan verplichtingen op en je weet het: met een Boogschutter haal je ook een rommelmaker in huis.

LEES OOK
De kunst van het opruimen

Vissen

Vissen zijn echte dromers, ze zijn er wel maar ook weer niet. Ze houden van relaxen en ontspannen en maken zich niet druk om een rondslingerende sok of tube tandpasta zonder dop. Een beetje chaos is geen enkel probleem voor de Vissen en ze verwachten van jou hetzelfde. Ga je er met een gestrekt been in omdat je er he-le-maal klaar mee bent? Dan zal de Vissen daar vol onbegrip op reageren en zich terugtrekken. Een duik onder water nemen zeg maar, totdat de puinhopen weg zijn of jouw boze bui weer over is.

Lees verder onder de advertentie

Shop opbergers…

Bron: beeld: vtwonen 07-2021 | styling Jeske Weel | fotografie Caroline Coehorst