WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3 x eigenzinnige merken, voor wie durft

Een bijzondere vaas, opvallend sierkussen of uniek object maken je interieur persoonlijk. En een tikkeltje eigenzinnig. Met de producten van onderstaande merken gaat dat zeker lukken. 

Nordal

Met de nieuwste collectie van het Scandinavische Nordal kun je perfect eigenzinnig wonen. Met name de metallic verlichting, bijzonder gevormde vazen en kleurrijk textiel springen in het oog. Vind je het iets te gedurfd om al deze blikvangers met elkaar te combineren? In de collectie van Nordal vind je ook goede tegenhangers in rustige kleuren.

Catchii

Opvallend servies hoeft niet alleen tijdens speciale gelegenheden uit de kast. Het mag elke dag. Het merk Catchii is een ster in het ontwerpen van bijzonder en origineel servies. Interessant om te weten: Catchii is een blad dat meegevoerd wordt door de wind. Het reist de hele wereld over, totdat het een plek vindt om neer te dwarrelen. Niet gek dus dat je bij het merk volop exotische dieren, flora en fauna tegenkomt.

Vanilla Fly

Dat dieren een grote rol spelen in de collectie van het Deense merk Vanilla Fly is zeker. Een wandlamp in de vorm van een neushoorn, een kussenhoes met een kleurrijke kaketoe of een fazant als kandelaar: niets is bovendien te gek. Tip! Plaats een aantal van deze items op een sidetable of dressoir bij elkaar voor je eigen rariteitenkabinet.

nog meer: Wooninspiratie