5 series over interieur op Netflix die je niet wilt missen

beeld vtwonen Beeld

Kun je geen genoeg krijgen van styling en interieur en houd je ervan om je te vergapen aan de mooiste, meest bijzondere optrekjes? Of ben je een klusser in hart en nieren en zoek je fijne inspiratie? Dan ben je met deze series over interieur op Netflix voorlopig wel even zoet.

Lees verder onder de advertentie

Interior Design Masters

De kans krijgen om de bar van een luxe hotel in Londen een make-over te geven, dat is wat de tien deelnemers van Interior Design Masters kunnen winnen door al hun design- en stylingkunsten uit de kast te trekken. Elke aflevering zit boordevol kijkjes achter de schermen (word je echt wijzer van!) en verbluffende resultaten. Van deze serie krijg je spontaan zin om je eigen huis onder handen te nemen.

Kijk hier

The Worlds’ Most Extraordinary Homes

Niks is lekkerder dan huizen te bekijken die compleet buiten onze wereld liggen. Bergwoningen, de meest bijzondere constructies en zelfs een ondergronds boshuis in ons eigen land komen voorbij. Wedden dat jij deze miniserie met vier afleveringen per seizoen (er zijn 2 seizoenen beschikbaar) in één ruk wilt bekijken?

Lees verder onder de advertentie

Kijk hier

Dream Home Make Over

Deze serie is vers van de pers! Sinds oktober staat ie op Netflix en we zijn nu al verliefd. Verschillende gezinnen gaan op zoek naar de perfecte inrichting voor hun huis en laten de make-over over aan twee interieurstylisten. Van miljoenen tot een paar duizend euro: alle soorten huizen komen voorbij in deze serie over interieur.

Kijk hier

Lees verder onder de advertentie

Cabins in the Wild

Niks grote villa’s in drukke steden: deze serie gaat over de leukste huisjes in de natuur. Ze liggen allemaal in Wales en worden bezocht door de twee charismatische presentatoren. Als kers op de taart gaan ze zelf ook aan de slag met de bouw van hun eigen cabin. Het leukste van alles: je kunt de cabins uit de serie boeken voor een overnachting.

Kijk hier

Amazing Interiors

Last but not least: een van de meest bijzondere series over interieur. Een bunker, een museum, een boudoir… Dit zijn voorbeelden van plekken waar de mensen in deze serie wonen. In een aflevering zie je zelfs een achtbaan in de achtertuin. Precies: genoeg reden om te kijken!

Lees verder onder de advertentie

Kijk hier

Weer verliefd op je huis

Oké, deze staat niet op Netflix, maar mogen we even aan schaamteloze zelfpromotie doen? Ons eigen Weer verliefd op je huis kan natuurlijk niet ontbreken op zo’n lijstje met series vol interieurinspiratie. Elke week helpen Fietje, Marianne, Liza, Eva en Frans bewoners met hun woonproblemen en geven ze huizen spectaculaire transformaties. Aflevering gemist? Je kunt alles hier terugkijken.

Shop moois voor in huis…

Lees verder onder de advertentie

Bron: vtwonen Weer verliefd op je huis | aflevering 12 seizoen 11 | Styling Fietje Bruijn | Fotografie Barbara Kieboom