5 praktische plekken voor een trolley in huis

beeld vtwonen Beeld Styling Fietje Bruijn | Fotografie Lotte Kwant
Beeld Styling Fietje Bruijn | Fotografie Lotte Kwant

Ze zien er niet alleen geweldig uit als sfeermaker, maar ze zijn ook nog eens ontzettend praktisch: trolleys. Je kunt er heel wat op kwijt en de wielen maken ‘m bovendien multi-inzetbaar. Praktisch zag er nog nooit zo mooi uit! Als je er nog geen eentje in huis hebt, dan wil je er zo snel mogelijk een scoren. Dit zijn vijf praktische plekken voor een trolley.

Lees verder onder de advertentie

Perfecte keukenhulp

Een trolley is de perfecte keukenhulp. Zet er alle keukenspullen op die je nodig hebt tijdens het koken. Door de wielen kun je de trolley makkelijk naar je toe halen tijdens het bereiden van een gerecht. Leg er snijplanken in en berg er je favoriete messen in op. Of tover ‘m om tot kruidenrek of misschien wel tot kruidentuin.

Met een kleine tafelafvalbak, zoals deze groene afvalbak mét handige draaggreep, kun je ook direct gft- of etensresten weggooien. Na het koken rol je ‘m gewoon weer terug op zijn plek en is alles weer netjes. Ideaal!

LEES OOK
Altijd op smaak: neem een kruidentuin in de keuken

Lees verder onder de advertentie

Badkamer

De badkamer is ook zo’n goede plek voor een trolley. Deze ideale opberger op wielen zorgt de hotel chic look in de badkamer. Stal er badartikelen op uit of mooi opgevouwen handdoeken en maak het af met fijne geurstokjes of een badkamervriendelijke plant. Enne… door de wieltjes is ie zo aan de kant als de boel moet worden schoongemaakt.

Ook naast het bad is een trolley ideaal. Alle essentials die je nodig hebt voor een ontspannen me-time moment kun je er op kwijt. Van verzorgingsproducten tot een mok thee: alles ligt binnen handbereik en een stuk veiliger dan op de rand van het bad. En met een laptop of tablet erop maak je er ook nog eens een privé-bioscoop van.

Nachtkastje

Een perfect alternatief voor het standaard nachtkastje? De trolley! Kies er een wat kleiner formaat, maar met verschillende compartimenten om alles georganiseerd te houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zwarte metalen trolley? Zo kun je er extra veel op kwijt, van nachtlampje tot mini bibliotheek op de onderste plank. Praktisch, maar wel met de juiste looks.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Geen nachtkastje, geen probleem! Dit zijn 8 alternatieven

Tuintrolley

Heb je groene vingers en werk je graag in de tuin? Neem dan per direct een trolley aan als persoonlijke assistent. Door die wieltjes kun je met de trolley makkelijk spullen vervoeren naar verschillende plekken in de tuin. Denk aan tuinaarde of een zware pot. Daarnaast kun je er ook de benodigde spullen op kwijt zoals snoeischaren of tuinhandschoenen. Scheelt jou weer een hoop sjouwwerk! Ook heel handig met barbecues of andere gezellige bijeenkomsten voor het servies, de glazen en de drankjes.

Naast persoonlijke assistent is de trolley ook handig om planten of kruiden in potten op te zetten. Je kunt de trolley zo altijd de perfecte spot in de tuin of op het balkon geven om de planten optimaal te laten groeien. Kies er wel eentje die buiten kan blijven staan, zoals deze tuintrolley met hout en zwart metaal, dan weet je zeker dat de trolley mooi blijft.

Lees verder onder de advertentie

Georganiseerd thuiswerken

Maak thuiswerken leuker en makkelijker met een trolley. Alle werkspullen georganiseerd bij elkaar én verrijdbaar. Dat betekent dat je niet meer heen en weer hoeft te slepen met allerlei werkbenodigdheden. Plaats alles wat nodig is in de trolley en switch voortaan tien keer zo makkelijk van werkplek. Maak de trolley nog georganiseerder met pennenbakjes, ordners en een papierbak.

LEES OOK
DIY: pennenbakje

Scoor een trolley…

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld: Styling Fietje Bruijn | Fotografie Lotte Kwant