4x de fijnste plekken om een huisje te huren in Nederland

beeld vtwonen Beeld

Een huisje huren in Nederland was nog nooit zo populair als nu. Niet gek, want ineens blijkt dat het hier wemelt van de adressen die ver weg voelen, maar het niet zijn. Ook zin in een vakantie of trip, maar wel graag een beetje in de buurt? Dit zijn de beste bestemmingen om een huisje te huren in Nederland.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Zalig aan de kust

Ons land heeft maar liefst 450 kilometer kustlijn. Dat geeft genoeg ruimte aan huisjes die zo goed als op het strand staan. In Zandvoort bijvoorbeeld, waar je het strandhuis van vtwonen Ajuma vindt. Of zak af naar Zeeland voor een lang en loom weekend weg. Het fijne aan duin en zee is dat het elke minuut van de dag anders is. Met de rits tot de neus dicht uitwaaien op een herfstdag of in de luwte van de duinen zonnen in het voorjaar, het kan allemaal.

ZOMER AAN ZEE
Compleet tot rust in een vakantiehuis aan de kust: 8x onze favorieten

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Zomer in Zeeland

Over Zeeland gesproken, deze provincie is gezegend met de meeste zonuren van Nederland. Het kan zo maar zijn dat het overal regent dat het giet, maar zodra je de duinen van Zoutelande doorkruist een zonnig strand treft. Zeeland is natuurlijk veel meer dan alleen maar kust. Zierikzee, Middelburg en Veere bulken van de originele winkels en lekkere restaurants. Tip in Zierikzee: lunchen in de tuin van de Zeeuwse Hemel.

VAKANTIE IN ZEELAND
De leukste vakantiehuisjes in Zeeland om te logeren

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Gek op Gelderland

Met 5136 vierkante kilometers is Gelderland de grootste provincie van Nederland. Niet gek dus dat hier flink wat fijne huisjes verstopt liggen. Van een boomhut aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe tot een boho-huis in de bossen bij Ermelo. Pak die sportschoenen en boeken maar in, want Gelderland is gemaakt voor een stevige wandeling om daarna lekker met een dik boek bij de haard neer te ploffen.

OP NAAR GELDERLAND
8 gerse huisjes in Gelderland

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Betoverend Texel

Het lijkt van een afstand soms alsof het grootste Waddeneiland que leuke adressen inlevert op Vlieland. Maar zodra je er voet aan wal zet, weet je weer waarom Texel áltijd leuk blijft. Over het uitgerekte strand wandelen vanaf de vuurtoren naar Kaap Noord, grasduinen bij Ecomare en winkelen in het gezellige Den Burg. Bedenk het en Texel heeft het. Avonturiers kunnen het zelfs van bovenaf bekijken door uit een vliegtuig te springen. Liever met beide benen op de grond blijven? Ga dan lekker naar de Spa.

EILANDLEVEN OP TEXEL
Heerlijke huisjes op Texel

Bron: fotografie via hotels en huisjes

Lees verder onder de advertentie