WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Voorjaarskriebels bij HEMA; met organize van Hema

HEMA gaf op 31 januari 2013 een sneak preview van de nieuwe voorjaars- en zomercollectie voor 2013 mét Organize van HEMA. We zagen de nieuwste mode, woonaccessoires, tuinartikelen, organizeproducten en de Return to Sender collectie in vrolijke kleuren en mooie dessins. 

hartjesslinger

wooncollectie HEMA

HEMA gordijnen

organize van Hema

Return to Sender

Wooncollectie van Hema

Op het gebied van wonen kun je komend seizoen je hart ophalen bij HEMA. De trendkleuren zijn knalgeel, blauw, koraalrood en groen met hier en daar een fluo-accent. Combineer het met stoere basics in wit, zwart en grijs en je bent klaar voor het nieuwe seizoen. De nieuwe wooncollectie is vanaf maandag 18 februari in vrijwel alle filialen in Nederland en België te koop.

Organize van HEMA

Om je drukke leven in goede banen te leiden heeft HEMA alles voor een georganiseerd en opgeruimd huis. Handige opbergdozen, mappen en weekplanners, er zijn maar liefst 1100 organize producten die je helpen orde te scheppen. Je kunt de hele collectie vinden op hema.nl en in HEMA Groningen-centrum, Rotterdam-centrum en Nijmegen-centrum. De andere filialen hebben een deel van de collectie. Bekijk de organize-folder

Return to Sender

Vanaf maandag 4 maart ligt de nieuwe Return to Sender collectie in de HEMA filialen. Stuk voor stuk producten met een goed verhaal en in heldere kleuren en dessins. In de collectie vind je manden uit Vietnam, opbergdozen uit Nepal, tassen uit Madagascar en vrolijk gekleurde sieraden uit India en Kenia.

Meer info over alle nieuwe producten vind je op hema.nl.

nog meer: Woonaccessoires