WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoe vind je het perfecte vloerkleed?

In samenwerking met vloerkledenwinkel.nl

Misschien is het de tijd van het jaar, maar wil jij ook wat meer warmte en knusheid in huis? Een mooie en aaibare oplossing voor die lege plek in de woonkamer? Een vloerkleed kopen kan jou die benodigde oppepper geven. Je hebt vloerkleden in alle maten, kleuren en dessins die je maar je kunt bedenken, dus er is altijd één die bij jou en je huis past.

vloerkleed kopen

vloerkleed

Hoe kies je een vloerkleed?

De eerste stap bij de aanschaf van een vloerkleed is het bepalen van de afmeting. Heb je een bank met een (kleine) salontafel? Dan kun je het vloerkleed niet alleen onder de salontafel leggen, maar ook gedeeltelijk laten verdwijnen onder de bank. Zo maak je van twee losse meubels één mooi geheel. Wanneer je het vloerkleed onder de meubels legt, dan lijkt de ruimte groter. Leg je het kleed juist voor je zitmeubels, dan maak je de ruimte wat intiemer. Bij een eethoek is het mooi om het karpet minimaal 60 centimeter aan alle kanten te laten uitsteken. Zo heeft iedereen aan tafel de ruimte om te schuiven met de stoelen. Tip: Leg oude kranten op de vloer om een idee te krijgen van de ruimte die in een vloerkleed inneemt.

Het perfecte vloerkleed kopen

Zodra je weet welke maat je nodigt hebt, kun je op zoek naar het vloerkleed dat bij jou past. Heb je een modern interieur met strakke lijnen en veel metaal en kunststof in huis, dan kun je kiezen voor een vloerkleed in dezelfde stijl, maar een contrast kan ook heel spannend zijn. Bijvoorbeeld een hoogpolig vloerkleed. Blijf je liever in dezelfde stijl, kies dan een laagpolig vloerkleed met een felle print of kleur.

Vloerkledenwinkel.nl

Op Vloerkledenwinkel.nl zijn alle materialen en stijlen vertegenwoordigd: van traditioneel tot eigentijds en modern, en van laagpolige design vloerkleden tot hoogpolige, warme exemplaren. Vloerkledenwinkel.nl heeft meer dan 1000 vloerkleden in het assortiment van merken als Brink en Campman, Calvin Klein, Designers Guild, Vintage Kelims, Nani Marquina, Sanderson, Zoffany, Scholten en Baijings, Patricia Urquiola, Esprit, Arte Espina, Designers Guild, Carpet Sign, en Ligne Pure. Door slimme functies zoals een online kleurenwaaier, catalogus, uitgebreide beschrijvingen en een goede navigatie vind je gemakkelijk het kleed dat bij je past.

Zichtservice

Wil je graag het vloerkleed op je gemak en in jouw omgeving bekijken? In heel Nederland komt Vloerkledenwinkel.nl op afspraak bij je thuis om het vloerkleed te laten zien, zonder aankoopverplichting. En zet je liever je voeten live op een vloerkleed of wil je maatwerk, dan is er ook de showroom in Hilversum. Een deel van de collectie vind je ook bij Loods 5 in Zaandam en Sliedrecht.

Zoek jouw perfecte vloerkleed op Vloerkledenwinkel.nl

nog meer: Woonaccessoires