Steengoede accessoires voor ieder interieur

beeld vtwonen Beeld vtwonen 13-2020 | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans
Beeld vtwonen 13-2020 | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans

Natuurlijke accessoires zijn dé trend en daarom is steen ook helemaal terug van weggeweest. Je kunt dit mooie materiaal dan ook echt overal in huis toepassen. Wij maakten een selectie van de fijnste accessoires voor een steen-goede look!

Lees verder onder de advertentie

Tafels met stenen blad

Geen huis is compleet zonder een tafel. En kies je er eentje met een stenen blad, dan zijn vlekken op tafel voltooid verleden tijd. Zowel water als etensresten trekken niet in het oppervlak en zit er toch wat viezigheid op, dan neem je het tafelblad makkelijk af met een natte doek. Heel fijn als er kleine kinderen in huis zijn of als er nog wel eens een glas omgaat door een enthousiast huisdier. Wat wil je nog meer?

Verlichting van beton

Heb je zin in een stoere touch in huis, denk dan ook eens aan het toevoegen van verlichting met stenen details. Beton doet het altijd goed in een minimalistisch of Scandinavisch interieur, maar kan ook goed in een eclectische sfeer. Let wel op met ophangen, want deze lampen zijn niet heel licht.

Lees verder onder de advertentie

Stenen vazen

Ga je voor een design look, dan mag een mooie, grote vaas niet ontbreken. Op de eettafel, sidetable, het keukeneiland of gewoon op de grond: een vaas van steen is altijd een plaatje om naar te kijken. Mooi met een paar eucalyptus takken, gedroogde bloemen of pluimen erin!

Bron: beeld: vtwonen 13-2020 | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans

Lees verder onder de advertentie