WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lentekriebels bij HEMA

Vandaag presenteerde HEMA de voorjaars- en zomercollectie aan de pers en ook wij namen natuurlijk een kijkje. En zoals je van HEMA mag verwachten, is het weer een collectie om blij van te worden. We zetten een aantal nieuwkomers voor  je op een rijtje!

Breien
Breien is hot, dat wisten we al een tijdje. Naast het HEMA-breiboek vind je daarom binnenkort nog meer producten in het assortiment om zelf mee aan de slag te gaan. Bontgekleurd breigaren, maar ook de dikkere katoenen zpagetti-strengen waar je poefs en tassen mee kunt maken. De patronen hiervoor kun je binnen enkele weken downloaden op de HEMA-website. Naast de garens en breinaalden vind je nu al brei-ringen in de collectie. Deze ringen maken het makkelijker om mooie, ronde breisels te maken.

Fluo en pastel
Ook dit voorjaar mag je knallen met kleur. Zachte pastellen zie je terug in het aardewerk van HEMA. Vazen, kannen, serviesgoed, je koopt het in korenblauw, zachtgroen en maisgeel. Maar fluo mag ook nog steeds. We zagen felroze breigaren, maar ook strakke witte klokken met fluo cijfers.

LED in de tuin
Nieuw voor in de tuin zijn prikkers met LED-verlichting die ook op zonne-energie werken. Je kunt deze lampjes her en der in de tuin verspreiden en zo zorgen voor extra sfeer in de avond. En natuurlijk mogen ook de lampionnen niet ontbreken op een zomers feestje. Ze zijn er in verschillende formaten en patronen (leuk om te combineren!) en allemaal voorzien van LED-lampjes.

En verder hebben we voor je gespot:

Mix & match-servies
Vanaf 19 maart ligt in alle HEMA-winkels een mooi mix & match-servies. Leuk om te geven én te krijgen. Het lijkt alsof het handbeschilderd is en door de verschillende dessins kun je eindeloos combineren.

Zelf thee kweken
Wat is er leuker dat zelf je thee te kweken? HEMA start met vijf smaken (kamille, munt, citroenmelisse, venkel en salie) die je zelf kunt kweken. Zelfs aan de kinderen is gedacht: voor de jongsten is er een handig spruitbakje, een soort luciferdoosje met een composttablet. Naast deze theezaadjes kun je ook weer bloemen- en groentezaadjes kopen, voor in de pot of de volle grond. Dus ook op een balkon kun je komend voorjaar volop tuinieren.

De tuincollectie ligt vanaf 20 februari in de (online) winkel, het servies op 19 maart. De wooncollectie ligt nu al deels in de winkel en de rest volgt de komende weken.
En voor wie er nog nooit een kijkje heeft genomen: dit is de website van HEMA: www.hema.nl

nog meer: Woonaccessoires