Hoe je je interieur binnen no-time omtovert tot strandhuis

beeld vtwonen Beeld

Écht zomers is het nooit lang in Nederland, maar met een paar handige trucs haal je de zon het hele jaar naar binnen. Natuurlijk helpen vrolijke kleuren daarbij, maar ook bepaalde items staan garant voor dat ultieme strandgevoel. Welke dat zijn? Watch and learn en ga in drie stappen naar een strandhuis interieur.

Lees verder onder de advertentie

Jute vloerkleed

De eerste aankoop op weg naar een echt strandhuis interieur wordt een jute vloerkleed. Er is genoeg keuze qua formaat en vorm, dus voor iedereen en voor iedere ruimte is er wel een passend kleed te vinden.

LEES OOK
Waarom een jute vloerkleed zich overal thuisvoelt

Linnen hanglamp

Linnen: hét materiaal van de zomer. Daarom mag deze stof niet ontbreken als je op zoek bent naar dat echte strandgevoel. Een linnen hanglamp klaart dit klusje zonder moeite voor je. Er zijn grote opvallende exemplaren, maar ook kleinere hanglampen verkrijgbaar. Een tip voor als je eigenlijk geen nieuwe hanglamp wilt aanschaffen: met een linnen tafelkleed of linnen gordijnen creëer je hetzelfde strandeffect.

Lees verder onder de advertentie

Wit hout

Of het nu een bijzettafel, dressoir of salontafel is, wit geverfd hout geeft een instant zomerse uitstraling. Door zo’n meubel in huis te zetten, maak je het binnen meteen zonnig. Misschien hoef je er zelfs niets nieuws voor aan te schaffen. Een houten meubel wit verven kun jij ook!

Maak het af

Met deze drie items zit je in principe goed, maar er zijn natuurlijk altijd extra’s waarmee je het helemaal afmaakt. Een palmboom of andere tropische planten zorgen ook altijd voor dat zomerse gevoel. Net als bloemen: ga je voor de strandhuisfeer, kies dan voor zonnebloemen. Qua materiaal zit je met linnen en jute safe. Wit hout kun je verder nog combineren met andere lichte houtsoorten.

Alles voor een strandhuis interieur…

Lees verder onder de advertentie

Lees ook

beeld vtwonen Beeld

binnenkijken 4x woonidee: tiny house met strandgevoel slim indelen

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

styling Zon, zee, zomergeluk

beeld vtwonen Beeld

binnenkijken Binnenkijken in een tiny strandhuis in Egmond

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Hotspots Slapen op het strand: vtwonen@Ajuma strandkamers in Zandvoort

Bron: vtwonen 2019-09 | styling Cleo Scheulderman, fotografie Jeroen van der Spek

Lees verder onder de advertentie