WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zacht en sfeervol: gehaakte beauty voor de vloer

Maak de vloer maar vrij voor deze gehaakte beauty! Een gehaakt vloerkleed is helemaal hip, zacht en sfeervol. Wij vertellen je hier alles over dit mooie vloerkleed. Waar koop je hem bijvoorbeeld en hoe maak je er zelf een?

gehaakt vloerkleed

Gehaakte accessoires

Haken is hip en ook gehaakte accessoires zien we overal. Naast een gehaakt vloerkleed zijn er ook gehaakte kussens, gehaakt poefen, gehaakte sprei en nog veel meer. Gehaakte items geven sfeer en zien er lekker zacht uit: puur, eerlijk, knus en ambachtelijk. Kun je geen genoeg krijgen van de gehaakte accessoires? Op vtwonen vind je genoeg inspiratie over verschillende gehaakte accessoires.

Gehaakt vloerkleed kopen

Een gehaakt vloerkleed kopen? Naast gehaakte accessoires zijn er natuurlijk ook gehaakte vloerkleden. Ga je voor een mooi gehaakt rond vloerkleed ‘crochet’ van gevlochten stroken gerecycled tricot? De gehaakte vloerkleden zijn er te vinden in verschillende kleuren. .

Zelf haken

Ga ook eens zelf aan de slag met haakpennen, want eigenheid maakt van je huis een thuis. Die eigenheid kan je bereiken door zelfgemaakte accessoires te maken zoals gehaakte poefs of andere gehaakte of gebreide accessoires.

Shop gehaakte accessoires

Van gehaakte accessoires kun je geen genoeg krijgen. Hieronder hebben wij de leukste alvast voor jou geselecteerd.

Bron: vtwonen | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Frans Uyterlinde

nog meer: Woonaccessoires