WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Handgemaakt! Bekijk de nieuwe collectie vtwonen woonaccessoires

Niet glad gepolijst, maar aards en ambachtelijk, dát kenmerkt de nieuwe collectie handgemaakte woonaccessoires van vtwonen. In natureltinten en stuk voor stuk uniek, want met de hand gemaakt van gerecyclede materialen.

vtwonen 05-2021 | vtwonen collectie woonaccessoires met handgemaakt beeld, vaas en kandelaar
V.l.n.r. Zandkleurige sculptuurkop gemaakt van ecomix, in maat S, 13,5×12,5×20 cm (bxdxh) € 34,95. Zandkleurige vaas Twig gemaakt van ecomix, in maat M, 20x8x29 cm (bxdxh) € 44,95. Zandkleurige kandelaar met ruimte voor 3 kaarsen gemaakt van ecomix, 12x12x7 cm (bxdxh) € 16,95. Zwarte vaas Twig gemaakt van ecomix, in maat S, 18x6x25 cm (bxdxh) € 39,95. Tafel en boeken privébezit.
vtwonen 05-2021 | handgemaakte kandelaar

Natuurlijke stijl en textuur

Een stevig gezelschap dat rust uitstraalt door de eenheid van stijl en textuur. De vazen staan met twee benen op de grond, de sculptuurkop houdt overzicht en de kandelaar met plek voor drie zorgt voor een vrolijke noot. Perfect: de natureltinten van de handgemaakte woonaccessoires blenden in elk interieur.

fky5aay8bibs_s2400.jpg
V.l.n.r. Eiwitkleurige sculptuur gemaakt van ecomix, 14x10x36 cm (bxdxh) € 44,95. Zandkleurige sculptuurkop gemaakt van ecomix, in maat S, 13,5×12,5 x 20 cm (bxdxh) € 34,95. Zandkleurige kandelaar gemaakt van ecomix, 12x12x6,5 cm (bxdxh) € 16,95. Eiwitkleurige vaas gemaakt van ecomix, in maat L, 24x12x29 cm (bxdxh) € 44,95.

Geometrisch naast organisch

De strakke geometrische en ronde organische vormen van deze handgemaakte woonaccessoires kunnen het prima met elkaar vinden. In de kubussen – ook de gestapelde – zitten gaten verstopt voor kaarsen, en de vaas is een fijne plek voor droogtakken.

De vtwonen woonaccessoires in huis halen?
Bekijk die nieuwe collectie in onze webshop

vtwonen 05-2021 | collectie woonaccessoires twee beelden uit de nieuwe vtwonen collectie
Zwarte sculptuurbuste gemaakt van ecomix, 17,5×12,5×39 cm (bxdxh) € 59,95. Zandkleurige sculptuurkop gemaakt van ecomix, in maat S, 13,5×12,5 x 20 cm (bxdxh) € 34,95. Boeken privébezit.
vtwonen 05-2021 | donkere kandelaar in natuurlijke tinten
Zwarte kandelaar met ruimte voor 2 kaarsen gemaakt van ecomix, in maat S, 23x20x10 cm (bxdxh) € 39,95. Boeken privébezit.

Geboetseerde koppen

Helemaal van nu: primitieve of realistische sculptuurkoppen die hun opwachting maken op boekenplanken en vensterbanken, en soms zelfs als kloeke presse-papier dienen. Hier staan ze gezellig als vrienden naast elkaar.

LEES OOK
Zo maak je zelf een kandelaar van klei

Ferme kandelaar

Ferme kandelaar die zich in no-time onmisbaar maakt, omdat ie zich zo makkelijk laat verplaatsen van de ene tafel naar de andere. Pure eenvoud, en daarin schuilt de schoonheid. What you see, is what you get.

Ontwerper Tanja Saarberg over deze vtwonen-primeur

  • ‘Ik ben zo trots op deze woonaccessoires-collectie! Gemaakt van gerecyclede materialen en op ambachtelijke wijze geproduceerd in India. Mooie producten met veel oog voor mens en milieu: daar staan de ‘Better Future’-collecties voor. Ik hoop er in de komende tijd veel te introduceren.’ 
  • ‘De accessoires zijn gemaakt van ecomix, wat bestaat uit verpulverde materialen zoals textiel en klei, vermengd met ecolijm. Het is ook weer afbreekbaar.’‘De items stralen een soort aardsheid uit. Ik vind de bijna geboetseerde vormen prachtig, net als het primitieve.’
  • ‘Of je woonstijl nu landelijk romantisch is of industrieel, deze accessoires passen erbij. Er is keus uit zowel vierkant en geometrisch als zacht en rond.’

Let op! Elk product is handgemaakt, dus producten kunnen onderling iets verschillen. De hele collectie is hier te verkrijgen. Liever eerst in het echt zien? Dit zijn onze verkoopadressen.

nog meer: Woonaccessoires