WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Winnen: de online vtwonen cursus kleur in huis met Fietje

Ben jij toe aan meer kleur in huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben we wat leuks voor je! Onze redactie geeft deze week de online cursus kleur in huis weg. Zo leer je van vtwonen stylist Fietje Bruijn alles over het toepassen van kleur in je interieur. Meedoen en winnen? Lees snel verder.

College Kleur Fietje 2021

De vtwonen cursus kleur in huis

De cursus ‘kleur in huis, creëer een persoonlijk interieur’ is ideaal voor iedereen die meer wil weten over het toepassen van kleur in huis. Op zoek naar een verrassend nieuw kleurpalet om je interieur een frisse boost te geven? Meer weten over de optische effecten van kleur en hoe je een kamer er groter of hoger mee laat lijken? En leren op welke muur je dat prachtige behang waar je verliefd op bent het best kunt plakken? De kleurrijke make-over van je dromen is binnen handbereik met deze cursus in vier modules. Daarin komt exact aan bod wat kleur precies is en hoe je het slim kunt gebruiken om je woonwensen te realiseren.

LEES OOK
Leer alles over indelen, stylen en combineren met de vtwonen stylisten

Wat krijg je als je wint?

  • 4 modules waarin je leert hoe je kleur in jouw interieur toepast en welke effecten je ermee kunt bereiken en die je in je eigen tempo kunt volgen.
  • Een werkboek met uitdagende opdrachten (je kunt het werkboek downloaden en uitprinten).
  • Toegang tot heel veel inspirerend beeldmateriaal en duidelijke uitlegvideo’s van vtwonen stylist Fietje.
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep waar je met je medecursisten (die dezelfde interieurvragen hebben als jij) kunt sparren.
vtwonen-vtwonencollege-online-basiscursus-interieur-fietjebruijn

“Kiezen is de eerste stap en daarna kun je nadenken over de toepassingen”

– Fietje Bruijn

Meedoen?

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder om kans te maken. Meedoen kan van 17 t/m 28 augustus 2022. De winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.

Daarnaast worden de winnaars benaderd voor een recensie van het college. Door mee te doen aan deze actie geef je hier toestemming voor.

nog meer: Winactie