WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Winnen: de online vtwonen cursus Project Keuken met stylist Eva

De keuken wordt vaak ‘het hart van het huis’ genoemd. Geen wonder, er wordt veel tijd doorgebracht. Als de keuken een flinke dosis liefde kan gebruiken, volg dan eerst de online cursus Project Keuken met vtwonen-stylist Eva van de Ven. Klinkt dat goed? Dan heb je mazzel. Deze week geven we de cursus weg!

college keuken stylist Eva

De vtwonen cursus Project Keuken

Van het maken van de eerste kop koffie tot het koken van een uitgebreid diner, zo’n multi-functionele ruimte mag er mooi uitzien. De online cursus Project Keuken: ontwerp je droomkeuken is perfect voor iedereen die de veelgebruikte ruimte een injectie liefde wil geven. Stylist Eva helpt je met het ontdekken van je keukenstijl, het maken van de ideale inrichting, het kiezen van keukenapparatuur en het maken van een moodboard en budget. Zo heb je in één klap een compleet plan voor je splinternieuwe droomkeuken.

LEES OOK
Leer alles over indelen, stylen en combineren met de vtwonen-stylisten

Wat krijg je als je wint?

  • 4 modules waarin je leert hoe je een compleet plan voor een nieuwe keuken maakt.
  • Een werkboek met uitdagende opdrachten (je kunt het werkboek downloaden en printen).
  • Toegang tot inspirerend beeldmateriaal en duidelijke uitlegvideo’s van vtwonen-stylist Eva.
  • Toegang tot een besloten Facebookgroep waar je met je medecursisten (die dezelfde interieurvragen hebben als jij) kunt sparren.
vtwonen stylist eva van de ven

“Weten wat je nodig hebt is een eerste stap, maar daar kan gaandeweg nog heel wat extra moois bij komen”

– Eva van de Ven

Meedoen?

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder om kans te maken. Meedoen kan van 14 t/m 25 september 2022. De winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.

Daarnaast worden de winnaars benaderd voor een recensie van het college. Door mee te doen aan deze actie geef je hier toestemming voor.

nog meer: Winactie