WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win: vtwonen cursus ‘Slim Indelen’ van stylist Fietje

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het indelen van een kleine of juist grote ruimte in huis? Met de cursus Slim Indelen van vtwonen stylist Fietje kom je zeker een heel eind. Wil je alle ins en outs weten van een optimale indeling? We geven één cursus weg.

Stylist Fietje Bruijn

De vtwonen cursus Slim Indelen

Tijdens deze cursus komt alles over de indeling van je huis aan bod. Er wordt gelet op de vorm, hoeveelheid licht en uiteraard de wensen die je hebt. Wil je het ruimtelijker of juist knusser, zit je met loze plekken, of wil je betere looproutes? Voor alles is een oplossing te vinden. Stap voor stap en met praktische tips, video’s en inspirerende voorbeelden krijg je nieuwe inzichten, waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Tot aan de definitieve plattegrond, waarin alles op z’n plek valt. 

Meer cursussen?
Bekijk vtwonen college en schrijf je in

Wat krijg je als je wint?

  • 4 uitgebreide modules die je alles laten ontdekken over de ultieme indeling van je huis.
  • Per module een werkboek met uitdagende opdrachten (je kunt de werkboeken downloaden en uitprinten).
  • Toegang tot heel veel inspirerend beeldmateriaal en duidelijke uitlegvideo’s van vtwonen-stylist Fietje Bruijn.
  • Toegang tot een besloten Facebook-groep waar je met medecursisten (die dezelfde woonvragen hebben als jij) kunt sparren.

Stylist Fietje Bruijn

“Kiezen is de eerste stap en daarna kun je nadenken over de toepassingen”
– Fietje Bruijn

Meedoen?

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder om kans te maken. Meedoen kan vanaf 12 oktober t/m 21 oktober 2022. De winnaars ontvangen een persoonlijke e-mail.

Daarnaast worden de winnaars benaderd voor een recensie van het college. Door mee te doen aan deze actie geef je hier toestemming voor.

nog meer: Winactie