WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win de grijze ‘Storage Stool’ van Spoor 38

Een barkruk waar je op kunt zitten én je spullen in kwijt kunt. Klinkt best handig, toch? Met deze kruk van Spoor 38 heb je altijd je persoonlijke spullen binnen handbereik. Ze stonden op de vt wonen&design beurs in het vtwonen huis te pronken, en jij kunt er nu een winnen!

Van ruw staal naar functionele kruk

De kruk is ontworpen door de eigenaar van Spoor 38, Jeroen Speksnijder. Hij wilde een kruk met extra functie, maar kon deze nergens vinden. En dus besloot hij om hem zelf te ontwerpen. De kruk heeft een handig, schuifbaar mandje onder de zitting van de kruk. Berg hier bijvoorbeeld knutselspullen, tekenboeken of andere rondslingerende spullen in op.

Win win win!

We mogen 2x de Storage Stool standaard grijs (middenmaat) van Spoor 38 weggeven! Kans maken? Vul dan hieronder het formulier in. Meedoen kan tot en met 13 januari 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Dit zijn de spelvoorwaarden.

Let op: kom je uit België? Laat dan in een reactie onder dit artikel je e-mailadres achter. Deze reactie zie je niet, maar komt wel binnen bij de redactie.

Deze winactie is afgelopen. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht!

Gefeliciteerd A. Timmer en I. Krol, de kruk komt zo snel mogelijk jullie kant op.

nog meer: Winactie