Weer verliefd op je huis: voor welke prijs ga jij?

beeld vtwonen Beeld

Onze stylisten doen elke week weer hun uiterste best om bewoners dolgelukkig te maken met hun nieuwe interieur. Dat gunnen wij jou, als kijker, ook! Ook dit seizoen geven we weer fijne prijzen weg. Denk aan een traprenovatie van Upstairs, interieuradvies van Eijerkamp, een intelligente kweekbak van Bosch of een douchewc van Geberit. Voor welke prijs ga jij?

Lees verder onder de advertentie

Bosch SmartGrow Life slimme moestuin t.w.v. € 169,-

Wat is er nu leuker dan zelf kruiden, eetbare bloemen, fruit en groentes kweken? Met deze Bosch slimme moestuin voor binnen lukt dat zelfs zonder groene vingers. De SmartGrow Life bevat een alles-in-één indoor kweeksysteem, wat bekent dat bewatering en belichting helemaal automatisch gaan. En dan staat dit technische snufje natuurlijk ook nog hartstikke gezellig in de keuken.

beeld vtwonen Beeld

Interieuradvies en shoptegoed t.w.v. € 350,-

Bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Verwonder je in het woonwinkel-warenhuis met ruim 150 woonmerken en ontdek de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, bekend van tv. Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist mét Eijerkamp shoptegoed t.w.v € 350,-. Wat een feest!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc t.w.v. € 5.750,-

Deze luxe douchewc van Geberit staat niet alleen mooi in elke badkamer of toiletruimte, maar zorgt ook meteen voor een fris en schoon gevoel. Met de douchewc reinig je na gebruik met warm water direct je onderlichaam, want alleen met water wordt het echt schoon. De intensiteit van de douchestraal en positie van de douche-arm bepaal je bovendien helemaal zelf. En dankzij de geïntegreerde geurzuivering heb je ook geen last meer van nare geurtjes. Naar de wc gaan was nog nooit zo fijn. De Geberit voorwaarden om deze prijs te kunnen winnen vind je hier.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Upstairs traprenovatie

Wist je dat je met een traprenovatie je gehele interieur een make-over geeft? Dankzij het unieke trede-over-trede systeem van Upstairs is er voor vrijwel iedere trap een passende oplossing. Of je nu een open of een dichte trap hebt, je trap in de hal of de woonkamer staat, met het uitgebreide aanbod is er beslist een trapbekleding die past bij je interieur! Doe mee en wie weet win jij een geheel vernieuwde trap, helemaal naar eigen stijl en wens.

Kans maken? Vul het winformulier in:

De algemene vtwonen spelvoorwaarden lees je hier.

Lees verder onder de advertentie

Deelnemen kan van 18 september tot en met 11 december 2022.