WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x ideeën voor een werkkamer in een kleine ruimte

Lisette Verwoerd stuurde een mail naar onze woonredactie met haar vraag: hoe deel ik mijn werkkamer in? Iedere maand geven wij in ons tijdschrift antwoord op een woonvraag van een van onze lezers.
bureau in kleine ruimte

werkkamer inspiratie
werkkamer indelen

De vraag

De vraag van Lisette: “Sinds vorig jaar woon ik in mijn eerste eigen huis. Na drie maanden verbouwen is alles zo goed als klaar. Van één slaapkamer wil ik een werkkamer maken, maar vanwege het schuine dak en de schuifdeur is deze kamer lastig in te delen. Behalve een kast wil ik ook graag een grote werktafel waar mijn naaimachine op past en onder de tafel moeten lades zitten waarin ik mijn hobbyspullen kan opbergen. Ik hoop dat jullie een oplossing hebben.”

Werkkamer inspiratie

Wie wil dat niet? Je eigen werkkamer of werkhoekje thuis. Of je nu veel of weinig ruimte hebt. We hebben verschillende inspirerende beelden van werkkamers en werkhoekjes voor je verzameld op onze Pinterest pagina.

Bron: 1. skona hem – 2. better homes & gardens – 3. www.nu-interieurontwerp.nl – 4. better homes & gardens – 5. www.jessylangen.com

nog meer: werkkamer