Zondag 3 maart: Charlotte en Wim uit Amersfoort

beeld vtwonen Beeld

Charlotte en Wim wonen al twaalf jaar samen met hun drie kinderen in een middeleeuws grachtenpand van ruim zeshonderd jaar oud in Amersfoort. Tijdens de verhuizing, twaalf jaar geleden, hebben ze al hun oude meubels meegenomen, maar in de afgelopen twaalf jaar is er niks veranderd. Zonde, want hierdoor komt het oude karakter van het huis niet tot zijn recht.

Lees verder onder de advertentie


Zij houdt van een georganiseerde chaos, hij van strak en opgeruimd

Charlotte houdt van Scandinavisch en modern, gemixt met veel accessoires zoals kaarsen, kussens en planten. Zelf omschrijft ze het als een georganiseerde chaos. Wim houdt daarentegen van robuust en industrieel in combinatie met bijzondere elementen. En georganiseerde chaos? Daar heeft hij absoluut niks mee, orde en rechtlijnigheid vindt hij belangrijk. Maar over een ding zijn ze het samen eens: de woonkamer is nu donker en ongezellig en dit moet anders. Het is zo erg dat Charlotte de woonkamer liever overslaat. Samen woonwinkelen proberen ze niet eens, want dat eindigt altijd in een discussie. De hoogste tijd voor hulp van stylist Fietje Bruijn! Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan zondag 3 maart om 19:30 naar vtwonen Weer verliefd op je huis op SBS6.

Wil je écht niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-over. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina.

Lees verder onder de advertentie

Alle gebruikte producten in de make-over bij Charlotte en Wim uit Amersfoort vind je hier.

Fotografie Barbara Kieboom