Zondag 25 november: Ivette en Marco uit Velserbroek

beeld vtwonen Beeld

Ivette en Marco wonen al vijftien jaar in hun drive-in huis in Velserbroek. En in al die jaren is er weinig veranderd in het interieur. Beiden vinden het namelijk lastig om keuzes te maken. Wel is de eerste stap gezet: een nieuwe keuken. Maar helaas is daarbij gebleven. Daardoor is het interieur nog wel een mix van beide stijlen, maar is het geen eenheid. Ook weten ze niet wat ze met hun tuinkamer moeten. Gelukkig komt stylist Wendy Verhaegh het stel verlossen van hun keuzestress.

Lees verder onder de advertentie

Hij houdt van donker en leer, zij van bloemetjes

Een zwarte leren bank op een roze bloemetjeskleed; het is het resultaat van geen keuzes kunnen maken. Een beetje van zijn stijl, want hij houdt van donkere kleuren met strakke, leren elementen. Maar ook een beetje van haar stijl, want Ivette wordt blij van landelijk, lichte kleuren en bloemetjes. Toch is dat niet de woonstijl die ze willen. Misschien is verhuizen wel een goed idee, dacht Ivette. Maar daarvoor is de buurt te fijn. Kortom: Ivette en Marco komen er samen niet uit en daarom is het tijd dat stylist Wendy Verhaegh knopen door komt hakken. Benieuwd welke keuzes zij maakt? Je ziet het zondag 25 november om 19.30 uur op SBS6.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie, foto’s en een 360° tour voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie Barbara Kieboom

Lees verder onder de advertentie