WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Weer verliefd op je huis: welke prijs kies jij?

Onze stylisten doen elke week weer hun stinkende best om de bewoners dolgelukkig te maken met hun nieuwe interieur. Dat gunnen wij jou, als kijker, ook. Ook dit seizoen geven we weer fijne prijzen weg. Denk aan interieuradvies van Eijerkamp, een intelligente kweekbak van Bosch of een douchewc van Geberit. Voor welke prijs ga jij?

Geberit AquaClean Mera douchewc t.w.v. €5.200

Deze luxe douchewc van Geberit staat niet alleen mooi in elke badkamer of toiletruimte, maar zorgt ook meteen voor een fris en schoon gevoel. Met de douchewc reinig je na gebruik met warm water direct je onderlichaam, want alleen met water wordt het echt schoon. De intensiteit van de douchestraal en positie van de douche-arm bepaal je bovendien helemaal zelf. En dankzij de geïntegreerde geurzuivering heb je ook geen last meer van nare geurtjes. Naar de wc gaan was nog nooit zo fijn. De Geberit voorwaarden om deze prijs te kunnen winnen vind je hier.

Bosch SmartGrow Life slimme moestuin t.w.v. €169

Wat is er nu leuker dan zelf kruiden, eetbare bloemen, fruit en groentes kweken? Met deze Bosch slimme moestuin ­voor binnen lukt dat zelfs zonder groene vingers. De SmartGrow Life bevat een alles-in-één indoor kweeksysteem, wat bekent dat bewatering en belichting helemaal automatisch gaat. En dan staat dit technische snufje natuurlijk ook nog hartstikke gezellig in de keuken.

Interieuradvies en shoptegoed t.w.v. € 350,-

Bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal zijn de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. Verwonder je in het woonwinkel-warenhuis met ruim 150 woonmerken en ontdek de 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s bekend van tv. Je maakt nu kans op 3x persoonlijk interieuradvies van een Eijerkamp interieurstylist mét Eijerkamp shoptegoed t.w.v € 350,-. Wat een feest!

Kans maken? Vul het winformulier in:

De algemene vtwonen spelvoorwaarden lees je hier.

Deelnemen kan van 20 februari tot en met 10 april 2022

nog meer: Weer verliefd op je huis