Weer verliefd op je huis is terug

Stylisten wvojh Beeld Stylisten wvojh
Beeld Stylisten wvojh

Het is weer zover: op zondag 19 februari begint het nieuwe seizoen van vtwonen Weer verliefd op je huis op SBS6. Samen met presentator Kees Tol gaan onze stylisten met veel enthousiasme aan de slag om bewoners weer verliefd op hun huis te laten worden. Lees hier wat je van dit seizoen kunt verwachten.

Lees verder onder de advertentie

Seizoen 18

Weer verliefd op je huis is terug! In alweer het 18e seizoen gaan stylisten Frans, Fietje, Marianne, Liza en Eva aan de slag met make-overs om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis.

Eva gaat in aflevering 1 aan de slag bij Seren en Attie, die met hun twee kids in een wit, wit en nog eens wit huis, in Almere wonen. Hun woondilemma? Hij houdt van hotel chique en dat heeft zij tot nu toe flink tegengehouden met haar liefde voor wit. Maar ondertussen ziet zij ook wel in dat ze hierin is doorgeslagen.

Verder gaat Frans aan de slag bij Sigrid en Edwin in het altijd bruisende Den Haag. Zij zijn verliefd op de locatie en hun uitgebouwde jaren 30-huis, maar iets minder op de inrichting… Maar daar gaat Frans uiteraard verandering in brengen.

Lees verder onder de advertentie

Ook zien we Liza bij de rasechte Heemstedenaar Jasper die samenwoont met zijn jeugdliefde Jana in Heemstede. Ze hebben hun droomhuis – genaamd ‘Elsje’ – tot hun grote geluk kunnen kopen, maar hun droom van een grote verbouwing valt in duigen als ze een flinke tegenvaller hebben met een aannemer. Het resultaat: ze vermijden winkelen voor het huis en lopen tegen het probleem op dat ze totaal niet op één lijn liggen qua smaak. Jana houdt van licht en elegant, waar Jasper het liefst in een authentieke houten lodge in het bos woont. Aan Liza de taak om dit samen te voegen in een huis waar zij zich beide thuis en prettig voelen.

Benieuwd naar de eindresultaten van de make-overs?
De eerste aflevering is te zien op zondag 19 februari om 19:00u op SBS6.

Welke woonstijl past bij jou?

Woonstijlen, ze kunnen een onmisbare leidraad bieden bij het inrichten van een huis. Ze geven je houvast bij het doorspitten van de bouwmarkt, interieurwinkel of keukengigant, omdat je een idee hebt van de kleuren, materialen en vormen die bij je woonstijl passen. Weet jij niet zo goed landelijke, industriële, basic, vintage, design, romantische of klassieke woonstijl hebt? Doe dan deze woontest.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Fotografie Eijerkamp