Terugblik op seizoen 8 – Weer verliefd op je huis

beeld vtwonen Beeld

Yes, 10 seizoenen, 100 afleveringen Weer verliefd op je huis! Daarom blikken we terug op de meest bijzondere, opmerkelijke afleveringen van de 10 voorgaande seizoenen. Seizoen 8, aflevering 2: het huis van Patrick en Elyna uit Amersfoort. Vanwege een hectische periode liet het interieur op zich wachten. Toen de rust in het gezin was teruggekeerd, was het tijd voor een frisse start. Stylist Fietje ging voor het stel aan de slag!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Hij houdt van wit, zij van kleurrijk

Elyna en Patrick wonen samen met hun kinderen in een drive-in woning in Amersfoort. Elyna houdt van een bohemian woonstijl met veel kleur, terwijl Patrick het liefst in een strak huis woont met weinig kleur. Patrick zou de styling van het interieur nooit uit handen geven aan Elyna, omdat het anders ‘een soort Ibiza zou worden.’ Door de leegte en minimalistische indeling voelt het voor Elyna niet aan als haar eigen huis. Een warme gezellige woonkamer met een studeer- en speelhoek stonden op het wensenlijstje. De make-over door stylist Fietje Bruijn was een schot in de roos. Elyna: ‘Wat is dit gaaf, het voelt echt als thuis nu!’

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Wil je deze aflevering nog eens terugkijken? Hier vind je de video. Of bekijk alle uitgelichte make-overs van de 10 voorgaande seizoenen Weer verliefd op je huis!

Fotografie: Barbara Kieboom | Stylist Fietje Bruijn

Lees verder onder de advertentie