Terugblik op seizoen 6 – Weer verliefd op je huis

beeld vtwonen Beeld

Yes, 10 seizoenen, 100 afleveringen Weer verliefd op je huis! Daarom blikken we terug op de meest bijzondere, opmerkelijke afleveringen van de 10 voorgaande seizoenen. Seizoen 6, aflevering 3: het huis van Miriam en Andre uit Hoofddorp. Tijdens de verbouwing lag de prioriteit bij de kinderkamers. En hierdoor zijn ze niet aan de woonkamer toegekomen. Het grootste probleem: hoe richt je een ruimte van 30 m² in voor zeven mensen? Het huis schreeuwde om een functionele make-over. Kortom: de perfecte klus voor stylist Marianne.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Zij houdt van warm en landelijk, hij van strak en industrieel

Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar. Inmiddels vormen ze een groot gezin met hun vijf kinderen. Met spullen van Marktplaats en krijgertjes van familie hebben ze het huis gezellig proberen te maken. Toch blijft het passen en meten met een woonkamer van 30 m² voor zeven mensen. Daarbij hebben Miriam en Andre ook nog eens totaal verschillende woonsmaken. Stylist Marianne ging de uitdaging aan en maakte er één geheel van waarin beide woonsmaken gecombineerd werden. Miriam: ‘Wat hebben jullie dit mooi gedaan! Prachtig!’

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Wil je deze aflevering nog eens terugkijken? Hier vind je de video. Of bekijk alle uitgelichte make-overs van de 10 voorgaande seizoenen Weer verliefd op je huis!

Fotografie: Barbara Kieboom | Stylist Marianne Luning