Terugblik op seizoen 4 – Weer verliefd op je huis

beeld vtwonen Beeld

Yes, 10 seizoenen, 100 afleveringen Weer verliefd op je huis! Daarom blikken we terug op de meest bijzondere, opmerkelijke afleveringen van de 10 voorgaande seizoenen. Aflevering 10, seizoen 4: het huis van Janine en Raymond uit Wageningen. Het lukte het stel maar niet om het huis net zo knus te maken als dat het er van buiten uit zag. Stylist Frans ging voor ze aan de slag. 

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Een droom die uitkomt

Na zeven jaar in het buitenland gewoond te hebben, verhuisden Raymond en Janine vijf jaar geleden met hun drie kinderen terug naar Nederland. Ze werden verliefd op een oude pannenkoekenboerderij in het bos. Door de grote woonsmaken en verschillende woonstijlen lukte het niet om het huis knus in te richten. Janine is gek op accessoires, vintage vondsten en souvenirs van hun vele reizen. Volgens Raymond is dat veel te rommelig, hij houdt van een strak en rustig interieur. Stylist Frans bedacht de oplossing en combineerde beide woonstijlen. Janine: ‘Wauw! Dit is mooier dan ik ooit had durven dromen.’

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Wil je deze aflevering nog eens terugkijken? Hier vind je de video. Of bekijk alle uitgelichte make-overs van de 10 voorgaande seizoenen Weer verliefd op je huis!

Fotografie Barbara Kieboom | Styling Frans Uyterlinde

Lees verder onder de advertentie