Terugblik op seizoen 2 – Weer verliefd op je huis

beeld vtwonen Beeld

Yes, 10 seizoenen, 100 afleveringen Weer verliefd op je huis! Daarom blikken we terug op de meest bijzondere, opmerkelijke afleveringen van de 10 voorgaande seizoenen. Aflevering 5, seizoen 2: het huis van Annelies en Jeroen uit Wijk bij Duurstede. Na een verbouwing die meer dan één jaar duurde, werden ze het samen niet eens over de inrichting. Het was de hoogste tijd voor de hulp van stylist Fietje!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Oud en nieuw

Jarenlang bleef de oude boerderij, vlakbij het ouderlijk huis van Jeroen, een droom. Tot het pand werd opgesplitst in twee huizen en betaalbaar werd. Nu hebben ze een prachtige boerderij met een enorme woonkamer. Maar het lukte ze niet om van zo’n grote ruimte iets warms en gezelligs te maken. Ook het verschil tussen beide woonsmaken was groot. Waar Jeroen koos voor zwart en industrieel, ging Annelies voor wit en knus. Stylist Fietje ging aan de slag zorgde voor een interieur waarin beide woonsmaken gecombineerd werden. En dit werd gewaardeerd! Jeroen: ‘Sprakeloos, ik ben heel positief verrast.’

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Wil je deze aflevering nog eens terugkijken? Hier vind je de video. Of bekijk alle uitgelichte make-overs van de 10 voorgaande seizoenen Weer verliefd op je huis!

Fotografie Barbara Kieboom | Styling Fietje Bruijn