Sneak peek: stylist Marianne in Zwolle

beeld vtwonen Beeld

‘Basic met een randje raffinement, vriendelijk en simpel met een knipoog’, zo omschrijft stylist Marianne Luning haar woonstijl. Deze keer gaat Marianne aan de slag in de nieuwbouwwoning van Inge en Aart Jan in Zwolle.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Van piepklein appartement naar nieuwbouwhuis

Na eerst in een piepklein appartement gewoond te hebben, zijn Inge en Aart Jan samen met hun kinderen neergestreken in een nieuwbouwhuis in Zwolle. Maar wat ze ook proberen, het lukt hen niet om de juiste indeling te vinden. Tel daarbij op dat hun woonsmaken mijlenver uit elkaar liggen. Inge houdt van Scandinavisch, modern, romantisch en dit alles het liefst met een landelijke touch. Ze is gek op wit en pastel. Aart Jan houdt daarentegen veel meer van industrieel, natuurlijk, hout en woekerende planten. Het liefst zou hij de woonkamer omtoveren tot een bos. In tafels en vloeren moeten zo veel mogelijk nerven te zien zijn, vindt hij. Zijn grote trots is de opgezette vogel in de kast. Stylist Marianne helpt het stel om van de twee uiteenlopende woonsmaken één geheel te maken. Benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet de make-over zondag 27 oktober om 18:55 uur op SBS 6.

Niks missen?

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie: Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen | Styling: Marianne Luning

Lees verder onder de advertentie