WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Woonidee: 5 originele manieren om bloemen in het interieur te verwerken

Het huis een beetje opfleuren? Dat lukt zeker met een fijne dosis bloemen. Ga niet meteen voor een bos bloemen, maar varieer eens door middel van accessoires of meubels met bloemenprint. Of je nou flink uitpakt of gaat voor kleine items, bloemen maken het altijd gezellig. Kies bijvoorbeeld voor een van deze 5 originele manieren.

bloemen eetkamerstoelen tafel

Op bloemen zitten

Wil je graag op rozen, eh.. bloemen zitten? Kies dan voor een heerlijke fauteuil of bank met bloemenprint. Dit vrolijkt meteen de hele kamer op. Door middel van een rustige print kun je eindeloos relaxen. Is het te veel van het goede? Kussens met bloemen zijn ook nog een optie. Zo is de zithoek altijd gezellig. 

De muur op

Raak je nooit uitgekeken op prachtige bloemen? Met bloemenbehang staar je eindeloos naar de muur. En deze blijven – in vergelijking tot echte bloemen – altijd mooi. Het is soms wat druk, maar je maakt zelf de keuze hoe druk. Geen zin om te behangen? Laat dan de eigen schilderkunsten erop los en pronk zo met een prachtige bloemenmuur. Liever iets kleins? Ook schilderijen van boeketten fleuren de muur op. 

Gordijnen in bloei

In de avond de gordijnen dicht doen wordt een stuk leuker als je gordijnen met bloemprint hebt hangen. De kamer wordt hierdoor meteen levendig. Koop geen bossen bloemen meer, je hebt ze dankzij de gordijnen al in huis. Houd je niet zo van kleur? Kies dan voor een minimalistische bloemenprint.

LEES OOK
5x koraal: kleur het interieur met positiviteit

Kast vol bloemen

Tijd voor een nieuwe kast en houd je van bloemen? Ga dan voor een kast vol. Je moet hier misschien wat winkels voor afspeuren, maar dan heb je maak wel meteen een statement. Ligt er veel troep in de kast? Dat maakt minder uit omdat je oog meteen valt op die stijlvolle bloemen.

Kleine accessoires 

Vind je de vorige opties te heftig? Verwerk de print dan in kleine accessoires zoals lampenkappen, onderzetters of servies. Wat is nou leuker dan servies met bloemetjes dat matcht? Zo staan de bloemen toch op tafel!

Haal bloemen in huis…

nog meer: Weer verliefd op je huis