WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in Schagen

Judith verhuisde voor haar grote liefde Clarissa naar Sneek, maar voelde zich niet thuis in Friesland. Het stel besloot om terug te gaan naar Noord-Holland – waar Judith vandaan komt – waar ze een split level woning vonden in Schagen. Een fijn huis, maar het interieur straalt door de lichtgrijze tegelvloer weinig warmte uit. Stylist Marianne gaat ze helpen.   

vtwonen-vtwonencollege-online-basiscursus-interieur-marianneluning

Van Sneek naar Schagen

Vijf jaar geleden trok Judith bij Clarissa in, in Sneek. Omdat Judith zich daar niet helemaal thuis voelde, besloten ze om terug te gaan naar Noord-Holland, waar Judith vandaan komt. In Schagen vonden ze een split level woning, waar ze nu met veel plezier wonen. Maar het interieur? Daar komen ze niet uit door hun verschillende woonsmaken. Judith houdt van gedurfd en felle kleuren, Clarissa wil alles het liefst zo veilig, licht en zacht mogelijk. Ze vinden het lastig om dat met elkaar te combineren.  

Voor

Sneak peek make-over

Woonprobleem: lichtgrijze tegelvloer

Het woonprobleem van Clarissa en Judith is de lichtgrijze tegelvloer. Die is zo bepalend dat het maar niet lukt om warmte en sfeer aan te brengen in het huis. Ze hebben samen nieuwe meubels gekocht, dat een compromis is geworden tussen beide woonsmaken. Een paar eetkamerstoelen voor Clarissa en een leren bank en een donker dressoir voor Judith. Het huis heeft ook een balkon, waar ze iets leuks mee willen doen. En zowel Judith als Clarissa wil een aantal persoonlijke items laten terugkomen. Reisfoto’s, mineralen en herinneringen aan het overleden hondje van Clarissa en aan de overleden zus en vader van Judith.

Sneak peek  

Stylist Marianne gaat het stel uit Schagen helpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de derde aflevering van dit seizoen op zondag 2 oktober om 19:00 op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Marianne Luning

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis