WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Almere

Stylist Eva is deze week bij Jordy en Eva in Almere. Eva woonde in Zwolle, maar nu ze is bevallen van een zoon wil het stel gaan samenwonen bij Jordy. Eva is alleen nog niet blij met het interieur, ze mist warmte en gezelligheid. Aan stylist Eva de uitdaging om voor het hele gezin een fijne, warme plek te creëren.

vtwonen stylist eva van de ven

Boomstamtafels

Jordy woont al een tijdje met zijn twee zoons Dani (8) en Luka (6) in Almere. Twee jaar geleden heeft hij Eva leren kennen. En ze is net bevallen van hun zoon, Thom. Eerst woonde Eva nog in Zwolle, maar nu Thom is geboren vinden de twee het een mooi moment om te gaan samenwonen in Almere. Tijd om er een warme, gezellige plek van te maken, vindt Eva. Zij houdt van een urban jungle woonstijl en veel kaarsen. Jordy houdt van boomstamtafels en woont liever in een modern interieur, eigenlijk zoals het huis er nu uitziet.

Voor

Sneak peek make-over

Woonprobleem: kleine ruimte

Eva heeft al een paar pogingen gedaan om het interieur aan te passen, maar daar werd Jordy niet vrolijk van. Hij vindt Eva’s stijl te uitgesproken, maar hij weet het zelf ook niet precies. Hij heeft zijn huis in korte tijd ingericht en zijn interieur is nu een ratjetoe van meubels en een ongezellig geheel. Er staat bijvoorbeeld nog een bank van de vorige bewoners en een tafel van een vriend.

Het woonprobleem van het stel is onder meer de compacte ruimte. Boven is genoeg plek voor iedereen, maar beneden is het eigenlijk te klein voor alle vijf de gezinsleden. Natuurlijk mag een plek voor baby Thom niet ontbreken. Ze weten alleen nog niet hoe ze dit het beste kunnen doen. Daarnaast hopen Jordy en Eva vooral op een warme plek waar iedereen zich thuisvoelt.

Sneak peek  

Stylist Eva gaat ze helpen. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de tiende aflevering van dit seizoen op zondag 27 november om 19.30 uur op SBS6. 

BEKIJK OOK
Alles over stylist Eva van de Ven

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis