WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Frans in Lelystad

Een door een architect vormgegeven vrijstaand huis met veel ruimte, licht en een enorme tuin op het zuiden. Het klinkt als een droom, en dat is het ook, maar met hun interieur komen Ryani en Daniël uit Lelystad geen steek verder. Frans gaat ze helpen met de indeling, dat nogal uitdagend is door de moeilijke hoeken in het huis. 

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 2 seizoen 16 | Frans in Lelystad
vtwonen weer verliefd op je huis | stylist Frans Uyterlinde

Woonprobleem: moeilijke hoeken

De vrijstaande woning van Ryani en Daniël heeft een mooie lichtinval, privacy en een enorme tuin op het zuiden. Het huis voldoet dus helemaal aan hun wensen, alleen komen ze met de inrichting geen steek verder. Want hoe deel je een woonruimte met moeilijke hoeken in? 

Het grote verschil tussen in woonsmaken is ook een dingetje. Ryani wil het liefst een licht interieur met lichte houttinten en ze houdt van rust en warmte. Daniël houdt daarentegen juist van donkere kleuren, houttinten en veel planten. Alleen over het feit dat het huis persoonlijkheid mist, zijn ze het eens. 

Voor

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 2 seizoen 16 | Frans in Lelystad

Sneak peek make-over

vtwonen Weer verliefd op je huis aflevering 2 seizoen 16 | Frans in Lelystad

Bunker

Doordat het huis volledig gebouwd is op de lichtinval bestaat de begane grond uit niet-doorsnee hoeken waardoor het lastig in te delen is. Vanaf de buitenkant is het net een bunker, maar vanbinnen is het verrassend licht met grote raampartijen. De ruime benedenverdieping bestaat uit een keuken, eethoek, zithoek en een aparte speelhoek voor dochtertje Loua. 

Sneak peek 

Stylist Frans gaat het gezin helpen met de lastige indeling en de uiteenlopende woonsmaken. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de tweede aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 16 op zondag 27 februari om 19:25 uur op SBS6.

LEES OOK
Alles over vtwonen-stylist Frans Uyterlinde

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis