WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Diemen

Als echte high school lovers zijn Daniel (37) en Sarah (35) al achttien jaar samen. Toen ze acht jaar geleden ouders werden, besloten ze te verhuizen naar een jaren ’70-hoekwoning in Diemen. Na heftige jaren gunt Daniël Sarah een thuis om tot rust te komen.

Portret-Eva-van-de-Ven

Burn-out

Daniel is druk met zijn baan als commercieel directeur en Sarah zit na twee postnatale depressies sinds een aantal jaar thuis met een pittige burnout. Sarah werkt hard aan haar herstel en deelt haar ervaringen in een blog. Na heftige jaren gunt Daniel zijn vriendin een fijne plek om tot (broodnodige) rust te komen. Sarah houdt van pasteltinten en lekker veel accessoires, waar Daniel industrieel en donkere kleuren mooi vindt. Ze blijven discussiëren over het interieur en krijgen daardoor nooit rust in huis.

Compromis-inrichting

De woonkamer is één groot compromis: ieder jaar verandert het weer naar de stijl van de ander. De ene keer ‘mogen’ de zachte pasteltinten die Sarah leuk vindt en een halfjaar later hebben ze dan weer wat meer industriële meubels staan van Daniel. Ze hebben veel verbouwd in huis. De benedenverdieping is uitgebouwd en de deur is verplaatst. Genoeg ruimte, maar ze blijven tegen het smaakverschil aanlopen. Hoog tijd voor verandering. Dan kunnen ze het hoofdstuk ‘misschien moeten we verhuizen, want deze ruimte wordt maar niet gezellig’ hopelijk eens afsluiten…

BEKIJK OOK
Alles make-overs van stylist Eva van de Ven

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Eva? Kijk mee naar de elfde aflevering van ‘Weer verliefd op je huis’ seizoen 15 op zondag 28 november om 18:55 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

sneak peek WVOJH aflevering 11 seizoen 15

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis