WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Frans in Nieuwveen

Ooit was hun huis een uitgeleefde kroeg, toch zagen Barbara en Liekle alleen maar mogelijkheden. Ze legden zelf de basis, maar het interieur? Daar kan het stel na de grote verbouwing wel wat hulp bij gebruiken. Een mooie klus voor stylist Frans.

Weer verliefd op je huis seizoen 12 aflevering 5 | Frans in Nieuwveen
vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 5 | fotografie Brenda van Leeuwen | styling Frans Uyterlinde

Warm en comfortabel

Liekle en Barbara kochten een paar jaar geleden een oude kroeg. Zelfs de danspaal en dj-booth zaten er nog in. Na een grondige verbouwing wonen ze met veel plezier in het nieuwe huis, maar het interieur? Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Hun woonsmaken lopen namelijk nogal uiteen. Zij houdt van eclectisch en veel kleur, terwijl hij liever voor rustig en klassiek kiest. Daarnaast vinden ze het lastig om de juiste indeling te vinden voor de grote, open ruimte. Omdat er geen raambekleding voor de ramen hangt, blijft het huis hol klinken. En de bank, die hebben ze twintig jaar geleden aangeschaft en is echt aan vervanging toe. Kortom, genoeg redenen om de hulp van een stylist in te schakelen! Stylist Frans gaat aan de slag met deze wens en schept een warm en comfortabel interieur.

Ben je benieuwd hoe Frans het huis gaat inrichten? Kijk mee naar de vijfde aflevering van ‘weer verliefd op je huis’ op zondag 22 maart op SBS 6 om 19:30 uur.

Op de hoogte blijven?

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: Weer verliefd op je huis