WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zondag 14 april: Romana en Wouter uit Oegstgeest

Romana is twee jaar geleden ingetrokken bij Wouter in zijn oude pastorie in Oegstgeest. Een prachtig pand, maar Romana voelt zich nog niet helemaal thuis. Het interieur staat op dit moment nog vol met spullen die Wouter samen met zijn ex heeft gekocht. Romana wil graag meer kleur aanbrengen, maar dat komt er bij Wouter niet in. Stylist Marianne gaat voor het stel aan de slag in de 100ste aflevering van vtwonen weer verliefd op je huis.

Zij houdt van roze en pasteltinten, hij van wit

Toen Romana bij Wouter introk heeft ze eerst de troep in huis opgeruimd en alle dode planten weggehaald. Samen hebben ze de keuken geschilderd in de enige kleur waarover ze het wel eens waren: antraciet. Romana houdt van pasteltinten met veel planten en accessoires, wat Wouter betreft komen deze kleuren er niet in. Hij houdt van strak, wit en veel kunst. Ze komen er niet uit om deze twee stijlen te combineren en de lastige indeling helpt daar ook niet bij. Er zijn weinig vrije muren door de vele ramen in de woonkamer. Ze willen graag een fijn thuis voor hun samen, maar ook voor hun 5 kinderen die er om het weekend zijn. Stylist Marianne Luning zorgt voor een verbluffend eindresultaat. Benieuwd? Kijk dan zondag 14 april om 19:30 naar vtwonen Weer Verliefd op je Huis op SBS6.

Wil je écht niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-over. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Weer verliefd op je huis